Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Teplice Plaza - Teplice

Teplice

Teplice Plaza nabízí svým návštěvníkům luxusní ubytování v samostatných, kompletně vybavených bytech. Každý byt o rozloze 108 m2 má prostorný obývací pokoj, moderní kuchyň, dvě ložnice s vlastními koupelnami, WC pro hosty, balkón, lodžii či terasu a klimatizaci. Stavba bytového domu Teplice Plaza byla dokončena v červnu 2007.Sedmipatrový dům se nachází v lázeňské zóně v Šanově naproti …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U Nových Lázní/3270, Teplice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Teplice Plaza nabízí svým návštěvníkům luxusní ubytování v samostatných, kompletně vybavených bytech. Každý byt o rozloze 108 m2 má prostorný obývací pokoj, moderní kuchyň, dvě ložnice s vlastními koupelnami, WC pro hosty, balkón, lodžii či terasu a klimatizaci. Stavba bytového domu Teplice Plaza byla dokončena v červnu 2007.

Sedmipatrový dům se nachází v lázeňské zóně v Šanově naproti dětské léčebně Nové lázně. Ve vzdálenosti 50 m od Teplice Plaza se nachází teplický Aquapark. Jeho pozice nabízí návštěvníkům klidný pobyt a zároveň rychlou dostupnost do městského centra. Servis pro vás: - Recepce 24 hodin - Denní úklid - Soukromé parkoviště - Prádelna - Restaurace - Obchod s potravinami - Internetové připojení v ceně Vybavení: V jedné ložnici se vždy nachází velká dvoulůžková postel, ve druhé pak dvě samostatné postele. Kuchyně jsou vybaveny moderní kuchyňskou linkou, dotykovou elektrickou varnou deskou, pečící i mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, rychlovarnou konvicí a rovněž kompletní sadou nádobí pro 6 osob. Obývacímu pokoji dominuje luxusní sedací souprava a konferenční stolek. Součástí salónu je rovněž jídelní stůl pro 6 osob. Samozřejmostí vybavení je telefonní linka, televizor s 15 satelitními stanicemi, připojení k internetu a trezor. Balkón/terasa pak nabízí příjemné posezení. Apartmány jsou primárně určené čtyřčlenným rodinám, do jednotlivých pokojů lze navíc zajistit dětskou postýlku. Pro náročné: Pro náročnou klientelu nabízíme dva nadstandardní apartmány o rozloze 180m2 a 70m2. Tyto jedinečné prostory jsou vybaveny stylovým masivním nábytkem a kvalitními textiliemi. Větší z nich má dvě ložnice s vlastními koupelnami, salón a prostornou kuchyň. Z jednotlivých místností je možné vyjít na terasu, která nabízí úchvatný pohled na celé město. Menší apartmán je architektonicky řešen obdobně, salón je spojen s kuchyňským koutem, dále je tu ložnice s jednou dvoulůžkovou postelí, samostatná koupelna s toaletou. Tento apartmán rovněž disponuje rozlehlou terasou. Architektonické řešení jednotlivých pokojů vychází vstříc požadavkům i těch nejnáročnějších klientů a svým návštěvníkům tak nabízí naprosté soukromí a ničím nerušený pobyt.

Možnosti stravování

Srdečně Vás zveme do stylového prostředí nově otevřené restaurace Plaza. Restauraci Plaza naleznete v klidné lázeňské zóně města Teplic, U Nových lázní 3270 v prostorách bytového domu Teplice Plaza. Otevřeno pro Vás máme denně od 11 hod. do 22 hod. Kapacita restaurace je 60 míst ve dvou místnostech. Máme místnost jak pro kuřáky tak pro nekuřáky V letních měsících je otevřena před restaurací terasa s kapacitou 25 – 30 míst. Naše restaurace Vám nabízí široký výběr specialit mezinárodní minutkové kuchyně – steaky, plněné kapsy, těstoviny, pizzy a saláty. Příjemná a vstřícná obsluha restaurace Vám ráda pomůže s výběrem a zajistí Vám nezapomenutelný zážitek Dovolujeme si Vám nabídnout kompletní služby při zařizování jakékoliv společenské akce, svatební hostiny, rodinné oslavy, oslavy narozenin a dalších. Pro CK nabízíme menu za příznivých cenových podmínek. Taktéž Vám můžeme připravit menu nebo raut dle Vašich přání a představ.

Popis okolí

Okolí Teplice Plaza: Asi 50m od Teplice Plaza se nachází teplický Aquapark Můžete navštívit malebný Hrad Doubravka v Teplicích Můžete vyrazit na výlet lanovou dráhou na Komáří vížku Vykoupat se můžete v krásném rybníku Barbora Můžete si zajezdit na koních Můžete se projít po parcích a lázeňkých kolonádách v Teplicích Můžete zajet na výlet do mosteckého vodního parku V zimě můžete lyžovat ve známých střediscích Bouřňák a Telnice Nakupovat můžete v Nákupním centru Olympia. Můžete zajet na výlet do překrásných soutěsek Hřensko.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete