Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Turistická chata Onen Svět a Langova rozhledna - Kovářov

Kovářov

Nabízíme ubytování až pro 25 osob ve stylové turistické chatě s dlouholetou tradicí. Součástí turistické chaty je restaurace pro 20 hostů vytápěná krbem, bar, salónek pro 35 hostů a venkovní terasa pro 45 hostů. Vedle chaty je Langova rozhledna.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
, Kovářov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Kovářov

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování až pro 25 osob ve stylové turistické chatě s dlouholetou tradicí. Součástí turistické chaty je restaurace pro 20 hostů vytápěná krbem, bar, salónek pro 35 hostů a venkovní terasa pro 45 hostů. Vedle chaty je Langova rozhledna.

Možnosti stravování

Naše restaurace je otevřena všem a vždy aktuálně podle informací na našich www stránkách. K ubytování nabízíme snídani, polopenzi nebo plnou penzi. V rámci zvláštních příležitostí např. Silvestr, nebo jiné domluvené akce nabízíme dle dohody neomezenou konzumaci jídla a pití více na wwwJídelní lístek čítá 50 minutek kuřecí, vepřové, zvěřinu, hovězí, bezmasá jídla, saláty, poháry. Pro naše hosty připravujeme selata na rožni, jehňata na rožni, na dřevěném uhlí grilujeme vepřové, kuřecí, hovězí, skopové maso, ryby, ... .V naší udírně pro vás rádi vyudíme maso, naší speciaitou je celá uzená kýta. Rádi pro vás upečeme kolena na pivě a medu. Vše podáváme s velkým výběrem salátů a pečiva.

Popis okolí

V bezprostředním sousedství chaty se můžete po kraji rozhlédnout z nové Langovy rozhledny. Za výborných podmínek několikrát do roka je možné vidět i vrcholky Alp V okolí chaty najdete spoustu turisticky zajímavích míst. V blízkosti cca 6km je Orlická přehrada, další rozhledna, o něco dále cca 10km můžete navštívit zámek Orlík, samotnou hráz Orlické přehrady, poutní místo Maková Hora. Přímo od chaty vedou značené turistické stezky a cyklostezky.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Orlík, hrad Zvíkov, poutní místo Maková Hora, Orlická přehrada, Hornické muzeum v Příbrami, Muzeum Třetího odboje v Příbrami, rozhlednu na Kuní, koupání v kempu Podskalí, velmi pěkný je výlet parníkem po části orlického jezera - při plavbě provedete zastávky za poznáním Zvíkov, Orlík, hráz Orlické přehrady,... ale i za zábavou koupání, posezení na pěkných místech,...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Písecký víkend módy a designu 2024 …

17.05.2024 - 18.05.2024
Kulturní dům a…

Písecký víkend módy a designu je oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Nabídne jedinečnou módní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete