Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

U Standy Řezáče - Bedřichov

Bedřichov

Nové ubytovací zařízení s 20 lůžky se nachází v klidném prostředí obce Bedřichov v Jizerských horách. Svojí polohou je ideální pro zimní i letní rekreaci se spoustou cyklistických, turistických i lyžařských tras a sjezdových areálů, ale také k pořádání společenských akcí, podnikových školení a sportovních soustředění. Ubytování je zajištěno ve 3 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV-SAT a i…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bedřichov 339, Bedřichov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Bedřichov

Fotogalerie k článku

Nové ubytovací zařízení s 20 lůžky se nachází v klidném prostředí obce Bedřichov v Jizerských horách. Svojí polohou je ideální pro zimní i letní rekreaci se spoustou cyklistických, turistických i lyžařských tras a sjezdových areálů, ale také k pořádání společenských akcí, podnikových školení a sportovních soustředění. Ubytování je zajištěno ve 3 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV-SAT a internetem a ve 4 apartmánech, které jsou navíc vybaveny vlastní kuchyní mikrovlnná trouba, lednice, varná deska, rychlovarná konvice + ostatní vybavení. K dispozici je stylově zařízená společenská místnost s TV/SAT, WIFI internetem a krbem, venkovní m posezením a parkováním pro hosty zdarma. Penzion dále nabízí celou řadu služeb sauna, sportovní a regenerační masáže, výuku angličtiny, přednášku a praktickou ukázku mazání běžeckých lyží….

Možnosti stravování

V penzionu je podávána snídaně.

Popis okolí

Chata leží nedaleko lyžařského stadionu při komunikaci, která spojuje Bedřichov, Novou Louku, Královku a Hrabětice dále pokračuje na Josefův Důl. Běžecký stadion, na kterém se každoročně odehrává start Jizerské padesátky je vzdálen zhruba 200m. Je to nejvýznamnější nástupiště Jizerské magistrály a to jak pro lyžařské tak cyklistické i turistické trasy. Sjezdový areál Malinovka je vzdálen 1 km a Severák 3km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete