Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytovací a rekreační komplex v Herolticích - Štíty

Štíty

Ubytovací a rekreační areál v Herolticích Vás rád přivítá po celý rok. Poskytuje ideální zázemí pro individuální pobyt cyklistům, turistům a hostům hledajícím odpočinek od jara do podzimu. Od poloviny prosince do konce března jsou v Herolticích ideální podmínky pro lyžaře. Po celý rok Vám Heroltická s.r.o. poskytne vhodné prostory pro sportovní soustředění, školy v přírodě, dětské tábory, školní …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Heroltice 82, Štíty
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Štíty

Fotogalerie k článku

Ubytovací a rekreační areál v Herolticích Vás rád přivítá po celý rok. Poskytuje ideální zázemí pro individuální pobyt cyklistům, turistům a hostům hledajícím odpočinek od jara do podzimu. Od poloviny prosince do konce března jsou v Herolticích ideální podmínky pro lyžaře. Po celý rok Vám Heroltická s.r.o. poskytne vhodné prostory pro sportovní soustředění, školy v přírodě, dětské tábory, školní výlety, firemní školení, apod. Hospůdka i vedlejší budova nabízí vhodné prostory také pro soukromé oslavy, svatby, promoce, narozeniny, výročí apod.Nabízíme 4 kategorie ubytování : penzion – dvou lůžkové pokoje s kompletním hygienickým příslušenstvím – vhodnější zejména pro náročnější hosty. Pokoje se sociálním zařízením - dvou, tří nebo čtyřlůžkové pokoje – vhodné pro velké rodiny nebo skupiny přátel a známých. Turistická ubytovna – dvou až sedmilůžkové pokoje s jednoduchým vybavením a turistické chatky – s patrovými postelemi, pro které je společné sociální zařízení v přízemí hlavní budovy.

Možnosti stravování

Nabízíme stravování formou polopenze nebo využití vybavené kuchyňky pro vlastní vaření. Dále je v areálu obchůdek se smíšeným zbožím a hospůdka, která nabízí široký sortiment nápojů a jídel – minutek.

Popis okolí

Přibližně 200 m za hospůdkou začíná svah pro sjezdové lyžování. Svah je dlouhý cca 500 m a je vybaven vlekem Poma. K vybavení sjezdovky patří také bufet s nabídkou horkých i studených nápojů a jednoduchý jídel. Povrch lyžařského svahu je upravován rolbou, a proto je vhodný nejen pro sport a zábavu dospělých, ale i pro rodiny s malými dětmi. Malým dětem a začátečníkům ochotně pomůže obsluha vleku s nasedáním.Vlek je v provozu ve středu, pátek, sobotu a neděli, nebo kterýkoli den pro alespoň šestičlenné skupiny lyžařů po telefonické domluvě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Čarodějnické pohádky na zámku Úsov …

27.04.2024 - 27.04.2024
Zámecká 1, 789 73 Úsov

V sobotu 27. dubna od 9,30 do 15 hodin bude zámek Úsov zcela v moci čarodějnic.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

21.05.2024 - 21.05.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

18.06.2024 - 18.06.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.07.2024 - 16.07.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete