Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Adršpach - Adršpach

Adršpach

Hrázděná chalupa se nachází ve směru od Teplic nad Metují za Zámkem Adršpach po levé straně (č.p. 74). V prvním patře máte k dispozici tři pokoje s výhledem na Skalní město se 4, 4 a 2 lůžky, jeden pokoj s výhledem na Hrad Adršpach s 2 lůžky a jeden pokoj s výhledem na Zámek Adršpach se 3 lůžky. Je možné dohodnout i přistýlku. K pronájmu je celá chalupa (kromě tzv. Sednice, kde sídlí správce), pr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Adršpach 74, Adršpach
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Adršpach

Fotogalerie k článku

Hrázděná chalupa se nachází ve směru od Teplic nad Metují za Zámkem Adršpach po levé straně (č.p. 74). V prvním patře máte k dispozici tři pokoje s výhledem na Skalní město se 4, 4 a 2 lůžky, jeden pokoj s výhledem na Hrad Adršpach s 2 lůžky a jeden pokoj s výhledem na Zámek Adršpach se 3 lůžky. Je možné dohodnout i přistýlku. K pronájmu je celá chalupa (kromě tzv. Sednice, kde sídlí správce), prostorná společenská místnost s krbem, kompletně vybavená kuchyň (lednice, vařič), terasa, veliká zahrada, kde si mohou děti hrát, ohniště a gril, lze uschovat kola i lyže. Parkování zdarma pro 1 auto v garáži a 3 auta na pozemku. V prvním patře je WC, v přízemí WC a koupelna s vanou, sprchou a pračkou. K vybavení patří satelitní televize (německé programy) a možnost přístupu na Internet.

Možnosti stravování

Vlastní - kompletně vybavená kuchyňka, případně restaurace v okolí.

Popis okolí

Hrázděná chalupa se nachází ve směru od Teplic nad Metují za Zámkem Adršpach po levé straně (č.p. 74). Ve vsi je obchod, v Teplicích nad Metují (6 km) jsou bankomat a směnárna.

Tipy na výlet po okolí

Skály, zámky, Polsko, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Adršpašské skály.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete