Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Cep - Cep

Třeboň

Rekreační pronájem rodinného domku v malebné vesničce Cep vzdálené 11 km od Třeboně v CHKO Třeboňsko vhodné zejména pro milovníky cykloturistiky. K dispozici jsou 2 ložnice vybavené celkem šesti lůžky v každé ložnici dvojlůžko + jednolůžko. Pro oba pokoje společná kuchyně s jídelním stolem, židlemi a pohovkou možnost přistýlky, koupelna vybavená sprchovým koutem a samostatné WC. Na uzavřené zahra…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Rekreační pronájem rodinného domku v malebné vesničce Cep vzdálené 11 km od Třeboně v CHKO Třeboňsko vhodné zejména pro milovníky cykloturistiky. K dispozici jsou 2 ložnice vybavené celkem šesti lůžky v každé ložnici dvojlůžko + jednolůžko. Pro oba pokoje společná kuchyně s jídelním stolem, židlemi a pohovkou možnost přistýlky, koupelna vybavená sprchovým koutem a samostatné WC. Na uzavřené zahradě je ohniště, posezení, možnost grilování. Auta lze parkovat přímo na zahradě nebo vně objektu na přiléhajícím travnatém pásu. Kola je možné uschovat v garáži, která je umístěna přímo v nejnižším podlaží domu. Možnost ubytování s dětmi od 4 let. Elektřina hrazena podle spotřeby na místě - na začátku pobytu vybírána záloha. Cena za lůžko na noc mimo sezónu činí 160 Kč, v sezóně 200 Kč za lůžko na noc při kratších pobytech než týden. Přičemž v sezóně preferujeme týdenní turnusy v ceně maximálně 6.500,-/dům/týden. Mimo sezónu činí maximální cena 6.000,-/dům/týden. V případě neobsazenosti možnost individuální domluvy na kratší délku ubytování. Ubytování se psem nebo kočkou není možné.

Možnosti stravování

Samostatné vaření je k dispozici v plně vybavené obytné kuchyni včetně lednice s mrazákem a elektrického sporáku s troubou.

Popis okolí

Přímo v obci je možné využít tenisový a nohejbalový kurt. Vášniví rybáři mohou po zakoupení povolenky chytat ryby v rybníku s poloostrůvkem,který leží přímo na návsi obce několik metrů od objektu. Pro koupání je nejvhodnější 2 km vzdálený léčivý rašelinový rybník Podřezanský nebo cca 6 km vzdálené Cepské a Suchdolské pískovny.Ubytování je vhodné pro milovníky cykloturistiky, neboť se nachází mimo jiné v blízkosti známé naučné cykloturistické stezky Okolo Třeboně. Též je vhodným výchozím místem pro cyklistické i motoristické výlety do Rakouska.11 km vzdálená Třeboň nabízí mnoho kulturního i sportovního vyžití: Schwarzenberská hrobka, renesanční zámek, pivovar Regent, rybník Svět, lázně Berta a Aurora nové aquacentrum s bazénem se slanou vodou, v historickém centru na náměstí pod věží se nachází solná jeskyně, bowling, půjčovna kol, kino, diskotéka, 1 km od Třeboně možnost jízdy na koni v osadě Obora.

Tipy na výlet po okolí

9 km Národní přírodní rezervace Červené blato u Šalmanovic, 13 km největší rybník v ČR Rožmberk, 15 km Park exotických zvířat ve Dvorci u Borovan, 20 km Novohradské hory a Nové Hrady, 30 km hraniční přechod Gmünd Rakousko, 35 km České Budějovice, 42 km Jindřichův Hradec, 45 km zámek a zoo Hluboká nad Vltavou, 50 km Český Krumlov, 50 km zámek Červená Lhota.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete