Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Český ráj - Mírová pod Kozákovem

Mírová pod Kozákovem

Ubytování v Českém ráji je jedno z nejvyhledávanějších ubytování v České republice. Nabídka ubytování v Českém ráji je značná a jsme rádi, že Vám můžeme nabídnou jedno z nejlevnějších ubytování v Českém ráji.   Nabízíme Vám ubytování v Českém ráji ve dvou samostatných objektech v Českém ráji. Více http://ubytovani-raj.cz. Objekt 1: - Ubytování ve dvou až pětilůžkových plně vybavených pokojích. Ce…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U Rybníka 71, Mírová pod Kozákovem
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Mírová pod Kozákovem

Fotogalerie k článku

Ubytování v Českém ráji je jedno z nejvyhledávanějších ubytování v České republice. Nabídka ubytování v Českém ráji je značná a jsme rádi, že Vám můžeme nabídnou jedno z nejlevnějších ubytování v Českém ráji.   Nabízíme Vám ubytování v Českém ráji ve dvou samostatných objektech v Českém ráji. Více http://ubytovani-raj.cz. 

  • Objekt 1: - Ubytování ve dvou až pětilůžkových plně vybavených pokojích. Celková kapacita ubytování je 19 lůžek. Jeden jednolůžkový pokoj, jeden dvoulůžkový pokoj, jeden třílůžkový pokoj, dva čtyrlůžkové pokoje a jeden pětilůžkový pokoj. K pokojům jsou dvě koupelny, dva záchody a plně vybavená kuchyňka s mikrovlnou troubou, sporákem a rychlovarnou konvicí. Na pokojích jsou talíře, příbory, hrníčky, rychlovarná konvice a lednička. 
  • Objekt 2: - Ubytování Český ráj apartmánového stylu. Celková kapacita ubytování 19 lůžek. Pět dvoulůžkových pokojů a tři třílůžkové pokoje. Vždy dva pokoje jsou propojeny plně vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízením. Pokoje jsou udržované a plně vybavené. U ubytování je možné parkování na pozemku. Součástí ubytování je venkovní bazén, velká zahrada s altánem, krbem a možností stanování. Chystáte se do Českého ráje na kole? U nás Vám vaše kola uzamknem. Ubytování český ráj Vám nabízí ubytování v Českém ráji za velice příznivé ceny. Město Turnov je ideálním východiskem pro výlety do této unikátní krajiny.

Možnosti stravování

Stravování je možné v kompletně vybavené kuchyňce včetně mikrovlné trouby, rychlovarné konvice a plynového sporáku s troubou. Lednice, rychlovarná konvice a nádobí je součástí každého pokoje. Pokud se rozhodnete stravovat v nedalekých restauracích všech typů a cenových kategorii v Turnově nebo v Sedmihorkách všechny jsou do 2 km od penzionu.

Popis okolí

Ubytování Český ráj se nachází na okraji města Turnova, který je svou polohou označován za srdce Českého ráje.

Tipy na výlet po okolí

Hrady, Zámky, Skály, Rozhledny, Lidová architektura, Vodní plochy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

05.05.2024 - 05.05.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 5. května 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete