Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Haleš v Českém ráji - Turnov

Turnov

Nabízíme útulné ubytování v srdci Českého ráje, ve stylovém apartmánu 4+1100m2. V tichém prostředí v Mašově u Turnova, přímo pod skalní rozhlednou Hlavatice, nedaleko Hruboskalského skalního města a hradu Valdštejn.Útulný stylový apartmán (100m2).Je plně vybavený, samostatně uzamykatelný a nachází se v horním patře prostorné vily s nádherným výhledem na panorama Českého ráje a Turnova. Jde o velm…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U školy 202, Turnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Nabízíme útulné ubytování v srdci Českého ráje, ve stylovém apartmánu 4+1100m2. V tichém prostředí v Mašově u Turnova, přímo pod skalní rozhlednou Hlavatice, nedaleko Hruboskalského skalního města a hradu Valdštejn.

Útulný stylový apartmán (100m2).

Je plně vybavený, samostatně uzamykatelný a nachází se v horním patře prostorné vily s nádherným výhledem na panorama Českého ráje a Turnova. Jde o velmi klidné místo v samém srdci Č. ráje, v jehož přímém okolí jsou louky, lesy, rybník a nedaleko protékající řeka Jizera.

Apartmá má dvě uzamykatelné ložnice (2 a 3 lůžka), obývací místnost s vybavenou kuchyňkou a je zařízeno dobovým modřínovým nábytkem. Součástí apartmá je koupelna s vanou, WC, spíž, spojovací hala a balkón do zahrady. Přístup ze suterénu je po samostatném schodišti. Vybavení – B/TV, SAT, CD/MC, radiobudík, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba/gril, elektrický sporák s troubou, kávovar, rychlovazná konvice, toastovač, topinkovač, centrální plynové vytápění, mapy a prospekty Českého ráje,Turnova a okolí. V suterénu je WC, předsíň, (dle možností garáž pro jeden vůz) jinak parkování před domem. Na zahradě je k dispozici kryté osvětlené zahradní sezení, ohniště, krb, gril, houpací síť, lehátka a šipky.

Možnosti stravování

Vybavená kuchyňka a restaurace v okolí.

Popis okolí

Objekt se nachází v malebné obci Mašov, 2 km od města Turnova, přímo pod skalní rozhlednou "Hlavatice", u které začíná Zlatá stezka Českým rájem – Hrad Valdštejn, Hruboskalské skalní město (přes 500 skalních věží a útvarů vysokých 40 až 60m), zámek Hrubá Skála a Lázně Sedmihorky.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete