Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ubytování na horách - Štíty

Štíty

Celoroční ubytování na horách na pomezí Jeseníků a Orlických hor v obci Heroltice. Vesnička Heroltice se nachází v Olomouckém kraji na severní Moravě v blízkosti městečka Štíty, nedaleko česko- polských hranic. Pobytem u nás načerpáte nové psychické i fyzické síly v náruči nedotčené přírody s výhledem na Jeseníky s nejvyšší horou Praděd. Rekreační objekt se nachází na samotě u lesa. Poloha objekt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Heroltice 55, Štíty
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Štíty

Fotogalerie k článku

Celoroční ubytování na horách na pomezí Jeseníků a Orlických hor v obci Heroltice. Vesnička Heroltice se nachází v Olomouckém kraji na severní Moravě v blízkosti městečka Štíty, nedaleko česko- polských hranic. Pobytem u nás načerpáte nové psychické i fyzické síly v náruči nedotčené přírody s výhledem na Jeseníky s nejvyšší horou Praděd. Rekreační objekt se nachází na samotě u lesa. Poloha objektu přímo vybízí k turistice a cykloturistice v létě, nebo v zimě k radovánkám na sněhu. Okolí je protkáno turistickými stezkami, cyklo stezkami které vedou krásnou přírodou pod Bukovou horou a přímo lákají k relaxaci a odpočinku.

Možnosti stravování

V objektu je zařízená kuchyň.

Popis okolí

Poloha objektu přímo vybízí k turistice a cykloturistice v létě, nebo v zimě k radovánkám na sněhu. Okolí je protkáno turistickými stezkami, cyklo stezkami které vedou krásnou přírodou pod Bukovou horou a přímo lákají k relaxaci a odpočinku. Ubytování na horách a skvělá letní i zimní dovolená pro rodiny s dětmi se zaměřením na turistiku, cykloturistiku, lyžování, běžky, poznávání zajímavých a historických míst.

Tipy na výlet po okolí

Zimní vyžití: »Sjezdové lyžování - po dohodě možno využít vlek u objektu a pro náročnější lyžaře možnost navštívení blízkých lyžařských areálů v Červené Vodě - skipark Červená Voda (nejdelší sjezdová trat v Orlických horách a nejmodernější lanová dráha) , Čenkovicích (10km), Dolní Moravě (20km), Šanov (12km), Výprachtice (7km). »Běžecké lyžování - řada nádherných a strojově udržovaných běžeckých stop (100m od objektu). »Sáňkování Letní vyžití: »Cykloturistika - pro rekreační i náročnější sportovce (mnoho cyklotras v okolí objektu) »Pěší výlety- toulky krásnou přírodou (Buková hora, Suchý vrch, ...) »Koupání - Pastvinská přehrada (25km), termální koupaliště Velké Losiny, kryté koupaliště Šumperk, koupaliště Králíky Tipy na výlety blízké okolí: »Město Štíty (4km)- akrobat park Aleš Valenta »Město Králíky (14km) - muzeum, Hedeč - klášter s poutním místem, koupaliště, bowling »Rozhledny v okolí - Suchý vrch, Lázek, Červená Voda »Systém pohraničního opevnění z 2. světové války- pevnost Hůrka, Bouda + mnoho dalších zajímavostí z této doby »Město Letohrad muzeum řemesel »Králický Sněžník- 3. nejvyšší pohoří v ČR Tipy na výlet vzdálenější okolí: »Jeseníky - Praděd, přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, lázně a město Jeseník, Velké Losiny(zámek a muzeum ručního papíru), krápníkové jeskyně na Pomezí a na Špičáku »Orlické hory - Velká Deštná, kostel Neratov, Šerliský mlýn, Zemská brána »Polsko - město Klodzko »Olomouc ZOO, Bouzov, Úsov, Javoříčko, ... Čeká na Vás mnoho zajímavých míst, spousta nezapomenutelných zážitků a hlavně klid a odpočinek v krásné a klidné přírodě. Každý si u nás najde to co ho zajímá, jak mladí návštěvníci přes rodiny s dětmi až po seniory. Přijeďte si k nám odpočinout rádi Vás uvítáme.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

19.03.2024 - 19.03.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete