Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování na Zámku Žďár

Žďár nad Sázavou

Na zámku se bydlí v zámeckých komnatách, to dá rozum. A právě proto se i tady ubytujete v zámeckých prostorách, ve kterých na Vás dýchne stylová dobová atmosféra. Samotný zámek je perfektním místem, kde se můžete seznámit s českým barokem. Určitě si také nenechte ujít návštěvu jedinečného interaktivního Muzea nové generace.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Barokní věž: stylový dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením, pokoj je přístupný po točitém dřevěném schodišti a je vybavený vestavěnou ledničkou, rychlovarnou konvicí, televizí a sprchovým koutem.

Apartmán U Kašny: stylový apartmán na III. nádvoří zámku, v apartmá jsou dva pokoje (třílůžkový a jednolůžkový), plně vybavená kuchyň včetně ledničky a rychlovarné konvice a koupelna se sprchovým koutem, pračkou a fénem.

Ubytování Ve Mlýně s obsazeností až 6 osob najdete na Pivovarském nádvoří v místě, kde stál od poloviny 17. století klášterní mlýn a v sousedních budovách se vařilo pivo. V moderně zrekonstruovaném ubytování se nachází dva pokoje s manželskými postelemi, kuchyňka, WC a společenská místnost. Najdete zde také prostory pro úschovnu kol, lyží nebo kočárku. Ubytování je vhodné i pro rodiny s dětmi.

Možnosti stravování

snídaně

Popis okolí

V okolí zámku naleznete přírodu Žďárských vrchů, v těsné blízkosti zámku jsou dva rybníky a přímo nad námi se tyčí poutní kostel na Zelené hoře. 

Tipy na výlet po okolí

Vyrazit můžete na spoustu pěších i cyklovýletů do přírody. Nabízí se rybník Velké Dářko. a různé naučné stezky. V historickém centru Žďáru se nachází Regionální muzeum. Autem se dostanete také na skanzen Veselý kopec, sjezdovku Harusův kopec nebo do Vagónu v Polničce. 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Bublinkový karneval 2024 - Telč

20.04.2024 - 20.04.2024
Telč

Balónky, bubliny, legrace sama, masky a náladu nenechte doma.

Nicole Zuraitis Trio 2024 - Třebíč

22.04.2024 - 22.04.2024
Národní dům, Karlovo…

Jazzový koncert.

Divadlo Spejbla a Hurvínka Praha: H…

27.04.2024 - 27.04.2024
Divadlo Pasáž,…

Představení pro rodiče s dětmi.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete