Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Ondřej Blažek - Domanín

Domanín

Nabízíme ubytování v obci Domanín, nedaleko Třeboně 5km, v samostatném apartmánu s 5 lůžky. Součástí vybavení je kuchyňka chladnička, mikrovlnná trouba, varná konvice, vlastní koupelna sprchový kout, WC a TV. Součástí objektu je uzavřená zahrada s dětským pískovištěm, houpačkou a možnost venkovního posezení s grilem. Parkování je k dispozici na oploceném pozemku. Ideální pro dovolenou, cyklistiku…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v obci Domanín, nedaleko Třeboně 5km, v samostatném apartmánu s 5 lůžky. Součástí vybavení je kuchyňka chladnička, mikrovlnná trouba, varná konvice, vlastní koupelna sprchový kout, WC a TV. Součástí objektu je uzavřená zahrada s dětským pískovištěm, houpačkou a možnost venkovního posezení s grilem. Parkování je k dispozici na oploceném pozemku. Ideální pro dovolenou, cyklistiku, turistiku, rybaření atd.

Možnosti stravování

Vlastní, 200 m od místa ubytování se nachází restaurace.

Popis okolí

Nedaleko od ubytování se nachází dětské hřiště 50m, možnost koupání v přírodním koupališti 1km, dále pak v Třeboni rybník Svět, Opatovický a krytých bazénech Wellness centrum v lázích Aurora, bazén v Bertiných lázních.

Tipy na výlet po okolí

Město Třeboň, Český Krumlov, zámek Červená Lhota, Hluboká n.Vlt.atd. Okolí je protkáno velkým množstvím značených cyklostezek. Ideální pro dovolenou na kole.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete