Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Opatství Želiv - Želiv

Želiv

Opatství Želiv nabízí ubytování a stravování v prostředí jednoho z nejcennějších uměleckých souborů v Čechách s jedinečnou přehlídkou stavebních slohů. Součástí ubytovacího komplexu jsou sály vhodné pro školení, konference, koncerty, exercicie a dvě vybavené učebny. Mimo ubytovacích a stravovacích služeb je možné využít prohlídek historické části kláštera.V klášteře funguje jeden pivovar, který v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Želiv 122, Želiv
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Pelhřimov
Obec
Želiv

Fotogalerie k článku

Opatství Želiv nabízí ubytování a stravování v prostředí jednoho z nejcennějších uměleckých souborů v Čechách s jedinečnou přehlídkou stavebních slohů. Součástí ubytovacího komplexu jsou sály vhodné pro školení, konference, koncerty, exercicie a dvě vybavené učebny. Mimo ubytovacích a stravovacích služeb je možné využít prohlídek historické části kláštera.V klášteře funguje jeden pivovar, který vaří Klášterní pivo – Kloster Bier, na němž se podílí místní premonstráti.

Možnosti stravování

Návštěvníci mají možnost posedět při dobré kávě nebo zmrzlině v areálu kláštera a ochutnat místní klášterní pivo z produkce klášterního pivovaru.

Popis okolí

Na soutoku řeky Želivky s Trnávkou, v srdci Vysočiny, již po mnoho staletí stojí starobylý želivský klášter. Toto "Údolí štěstí" navštívilo mnoho významných osobností minulosti i současnosti. Pravidelně sem v minulosti jezdil Mikoláš Aleš, nebo Josef Čapek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Pobytový rybářský tábor u rybníka B…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Hledáte pro své děti zajímavý program na léto?

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete