Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Říčky

Rychnov nad Kněžnou

Říčky v Orlických horách leží v Chráněné krajinné oblasti Orlické hory. Jsou jedním z nejznámějších středisek cestovního ruchu v Orlických horách. Nabízejí široké možnosti odpočinku a sportu v přírodě během celého roku. V zimě je vysoce atraktivní lokalitou jedna z nejlepších sjezdovek v Čechách, Ski centrum Říčky na jihovýchodní straně vrchu Zakletý. Areál je lokalizován do klidné části obce Říč…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Říčky v Orlických horách 21
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou

Fotogalerie k článku

Říčky v Orlických horách leží v Chráněné krajinné oblasti Orlické hory. Jsou jedním z nejznámějších středisek cestovního ruchu v Orlických horách. Nabízejí široké možnosti odpočinku a sportu v přírodě během celého roku. V zimě je vysoce atraktivní lokalitou jedna z nejlepších sjezdovek v Čechách, Ski centrum Říčky na jihovýchodní straně vrchu Zakletý. Areál je lokalizován do klidné části obce Říčky.

Náš apartmán je nově zrekonstruovaný a nachází se přímo v centru obce Říčky v Orlických horách. V zimním období návštěvníci ocení možnost lyžařského vyžití v nedalekém ski centru, kam zajišťuje dopravu skibus, který má zastávku přímo před domem. Ubytování  je zajištěno pro 2 - 5 osob. Apartmán má koupelnu se sprchou, umyvadlem, samostatné WC, plně vybavenou kuchyň, lednici, mikrovlnou troubu, sporák s pečící troubou, rychlovarnou konvici, televizi a krbová kamna. Nedaleko se nachází restaurace a bar. U domu je parkoviště zdarma. Okolí Říček nabízí také spoustu cyklostezek různých náročností, ve skicentru si můžete půjčit terénní tříkolku nebo koloběžku, kterou Vám lanová dráha vyveze na kopec a Vy můžete sjíždět červenou sjezdovku i bez lyží. Pro milovníky adrenalinu je ve skicentru připraveno i lanové centrum.

Lůžkoviny neposkytujeme, nejvhodnější jsou vlastní spací pytle. Přikrývky a polštáře jsou k dispozici.

V kuchyni lze běžně vařit. Kuchyň je plně vybavená.

Obchod se smíšeným zbožím najdete kousek od apartmánu (provozní doba od 8-12h), restaurace s teplou kuchyní se nachází  nedaleko apartmánu cca 5 min. pěšky.

Možnosti stravování

Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyní, lednici, mikrovlnou troubu, sporák s pečící troubou, rychlovarnou konvici, talíře, příbory, hrnce, lze tedy pohodlně vařit. 

Nedaleko se nachází restaurace a bar.

Obchod se smíšeným zbožím najdete kousek od apartmánu (provozní doba od 8-12h), restaurace s teplou kuchyní se nachází  nedaleko apartmánu cca 5 min. pěšky.

Popis okolí

koupání:  venkovní koupaliště v Žamberku, Vamberku, Rychnově nad Kněžnou, Ústí nad Orlicí, kryté plavecké bazény v Dobrušce, Náchodě, Ústí nad Orlicí a České Třebové, přehradní nádrž Pastviny.

lyžování: ski centrum Říčky v Orlických horách je vzdáleno 3 km - dopravu zajišťuje skibus parkující hned u apartmánu - http://www.skiricky.cz/ , díky své nadmořské výšce, moderní lanovce, výhodné orientaci sjezdových tratí, jejich délce a systému technického sněhu se jedná o nejlepší středisko sjezdového lyžování v Orlických horách a jedno z předních středisek v České republice, v blízkosti možnost napojení na upravené běžkařské trasy.

ostatní sporty: umělá lezecká stěna Deštné v Orlických horách, horské tříkolky a horská kola Deštné v Orlických horách, golfové odpaliště v Nebeské Rybné, Bowling Club Rychnov nad Kněžnou.

Tipy na výlet po okolí

zámky v Opočně, Rychnově nad Kněžnou, Častolovicích a Doudlebách, hrady a zříceniny Potštejn, Lanšperk, Žampach, kostely v Liberku, Neratově, Slavoňově, Kunštátu, muzea v Doudlebách nad Orlicí, Jablonném nad Orlicí, Dobrušce, Letohradu, Vamberku a Žamberku, tvrze vojenského opevnění Bouda a Dobrošov, Hanička.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Jarmark v Podorlickém skanzenu Krňo…

01.05.2024 - 01.05.2024
Třebechovice pod Orebem

Tradiční prvomájový jarmark zahajuje pravidelnou turistickou sezonu ve skanzenu. Ke zhlédnutí i zakoupení budou výrobky…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete