Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování Sušice - Sušice

Sušice

Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho apartmánu ve středu města Sušice. Věříme, že jsme díky našim zkušenostem, vybavení apartmánu uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Ať už na jednu, či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavený apartmán nabízíme za příznivou cenu. Samozřejmostí je čistota a klidné prostředí možnost domácího mazlíčk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
T.G.Masaryka, Sušice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Sušice

Fotogalerie k článku

Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho apartmánu ve středu města Sušice. Věříme, že jsme díky našim zkušenostem, vybavení apartmánu uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Ať už na jednu, či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavený apartmán nabízíme za příznivou cenu. Samozřejmostí je čistota a klidné prostředí možnost domácího mazlíčka. Apartmán je možnost využit již od měsíce března. Byt je o rozměru 65 m2. skládá se z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, ložnicí, předsíňka a koupelna. Ubytování je v prvním patře s výhledem do ulice T.G.Masaryka. Apartmán je v nově postaveném patrovém domě. Možnost parkování auta ve společném dvoře, Byt je vybaven TV plus veškeré spotřebiče a kuchyňská linka. Rozkládací gauč a manželské postele. Možnost přistýlky. Připojka Wifi.najdete zde také sportovní a dětská hřiště, tenisové kurty, cyklostesku podél řeky Otavy. V zimě je k dispozici krytý zimní stadion. Sušice se nachází v blízkosti Německých hranic, takže autem je to 35 minut a jste v Bavorské Rudě.

Popis okolí

Sušice se nachází na obou březích v krásném údolí řeky Otavy pod vrchem Svatoborem, umožňuje provozování vodáckých sportů apartmán je asi 40 metrů od řeky. Sušice je historické město a ve světě známé výrobou zápalek. Možnost pěší a cyklistické turistice a výletům po turistických a cykloturistických trasách, za historickými památkami v blízkém okolí Sušice hrady Rabí, Kašperk a Velhartice jsou v okruhu pouhých 15-20 kilometrů.Velice krásný pohled z nedaleké rozhledny Svatobor budete mít šumavskou přírodu jako na dlani. V letní sezóně je možné koupání v řece nebo na koupališti, najdete zde také sportovní a dětská hřiště, tenisové kurty, cyklostesku podél řeky Otavy. V zimě je k dispozici krytý zimní stadion, nedaleko od Sušice se nachází Sedlo, Poledník kam je možné jít za dalšími možnými výlety. Sušice se nachází v blízkosti Německých hranic, takže autem je to 35 minut a jste v Bavorské Rudě.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete