Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování U Bílé volavky - Třeboň

Třeboň

Prožijte krásnou dovolenou v příjemném prostředí našeho apartmánu na Třeboňsku. U nás najdete prostor pro relaxaci i aktivní odpočinek. Nabízíme ubytovací prostory, které jsou cenově dostupné, avšak svým vybavením vyhovují i náročné klientele. Apartmán nabízí zázemí prostorné kuchyně s jídelnou, obývacím pokojem průchozí místnost - dvě lůžka, ložnicí čtyři lůžka, koupelnou a WC. K dispozici je té…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dunajovice 53, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Prožijte krásnou dovolenou v příjemném prostředí našeho apartmánu na Třeboňsku. U nás najdete prostor pro relaxaci i aktivní odpočinek. Nabízíme ubytovací prostory, které jsou cenově dostupné, avšak svým vybavením vyhovují i náročné klientele. Apartmán nabízí zázemí prostorné kuchyně s jídelnou, obývacím pokojem průchozí místnost - dvě lůžka, ložnicí čtyři lůžka, koupelnou a WC. K dispozici je též balkon s posezením a prostory dvora, kde je možno grilovat, opékat vuřty či rozjímat zážitky. Pokud Vás naše pozvání zaujalo, doporučujeme včasnou rezervaci. Poznávací i sportovní vyžití v okolí dělá z našeho ubytování skvělé místo pro dovolenou vícečlenné rodiny i party přátel.

Možnosti stravování

K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou, sporákem a veškerým nádobím.

Tipy na výlet po okolí

V našem apartmánu je pro vás připravena rozsáhlá textová podoba tipů na výlety včetně všech potřebných informací a kontaktů. Rovněž je Vám k dispozici kompletní mapová a textová podoba cyklostezek celého jihočeského kraje.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete