Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování u Ivana - Javorník

Javorník

Ve dvou třílůžkových pokojích s možností přistýlky.Pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním signálem. Dále je možné připojení k internetu. Vybavená kuchyňka s mikrovlnou troubou, varnou konvicí, elektrickým sporákem a lednicí.Sprchový kout a WC jsou společné pro oba pokoje. V koupelně je k dispozici automatická pračka. Pokud se u nás rozhodnete ubytovat a strávit neopakovatelné chvíle z dovole…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nádražní 340, Javorník
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Javorník

Fotogalerie k článku

Ve dvou třílůžkových pokojích s možností přistýlky.Pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním signálem. Dále je možné připojení k internetu. Vybavená kuchyňka s mikrovlnou troubou, varnou konvicí, elektrickým sporákem a lednicí.Sprchový kout a WC jsou společné pro oba pokoje. V koupelně je k dispozici automatická pračka. Pokud se u nás rozhodnete ubytovat a strávit neopakovatelné chvíle z dovolené, máte navíc k dispozici například dětské hřiště pro ubytované po celý den, venkovní posezení, grilování, pravidelné vystoupení country live skupiny, možnost úschovy kol a v zimním období lyží. Parkovací místa jsou přímo u objektu. Špičkové ubytovací podmínky, za standardní ceny.

Možnosti stravování

Vlastní stravování v ubytovně nebo lehké občerstvení v naší hospůdce. Obědy a večeře v místních restauracích, vzdálených asi jeden kilometr.

Popis okolí

Dominantou města je zámek Jánský Vrch, jehož rozsáhlá expozice zaujme i toho nejnáročnějšího návštěvníka.

Tipy na výlet po okolí

V centru města najdete krytý bazén, venkovní koupaliště a v okolí města množství lomů, včetně dalších památek. To je propleteno pěšími trasami a cyklostezkami. Pokud se Vám nechce cestovat pěšky, autem, či na kole, je možné se do vzdálenějších míst dopravit autobusem nebo vlakem. Od naší hospůdky je autobusová zastávka zdálená cca 1km a vlaková cca 300m.Doporučujeme taktéž výlet k našim polským sousedům, jejichž hranice je od nás vzdálená jen 3 km. Rybáři si mohou zarybařit na nedalekém rybníce.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete