Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování U Ostřížků Vrbice - Vrbice

Vrbice

Vítejte na Vrbici Nabízíme ubytování pro až 8 osob v nově zrekonstruovaném vinném sklípku v malebné vinařské obci Vrbice. Můžete u nás strávit klidnou dovolenou ideální pro rodiny s dětmi, sklep je vhodným startovním bodem pro cyklistickou či vinařskou turistiku. Přes den je možno poznávat krásu jižní Moravy a večer pak v klidu a v chládku našeho vinného sklepa poznávat krásu vrbeckých a bořetick…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na sklepách 446, Vrbice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Vrbice

Fotogalerie k článku

Vítejte na Vrbici Nabízíme ubytování pro až 8 osob v nově zrekonstruovaném vinném sklípku v malebné vinařské obci Vrbice. Můžete u nás strávit klidnou dovolenou ideální pro rodiny s dětmi, sklep je vhodným startovním bodem pro cyklistickou či vinařskou turistiku. Přes den je možno poznávat krásu jižní Moravy a večer pak v klidu a v chládku našeho vinného sklepa poznávat krásu vrbeckých a bořetických vín. Ubytování Našim hostům nabízíme ubytování formou apartmánu, k dispozici jsou jim v podkroví 4 lůžka + 2 přistýlky na rozkládací pohovce a v přízemí maličký dvoulůžkový pokoj, po domluvě je možno připravit cestovní postýlku. Apartmán je pro pobyt více osob kompletně vybaven, součástí je: - kuchyňský kout s elektrickým sporákem a troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a pressovačem - koupelna s WC a sprchovým koutem - TV, DVD přehrávač, wi-fi připojení Pro hosty je k dispozici také terasa s posezením a venkovním grilem. Parkování je zajištěno pro tři automobily. V přízemí sklepa se nachází místnost pro kola a kočárek. V případě zájmu je v přízemí budovy k dispozici degustační místnost s krbem, tzv. presúz lisovna vína, ve které můžete okoštovat naše vína, ta Vám budou po celý pobyt k dispozici a při odjezdu je jen zaplatíte. po domluvě i s odborným výkladem a ochutnávkou místních specialit.

Možnosti stravování

Vlastní možnost vaření, možnost celovečerního posezení s neomezenou konzumací našich vín a bohatým pohoštěním z tradičních moravských specialit. Po domluvě i snídaně. 

Popis okolí

Vrbice je druhou nejvýše položenou obcí okresu Břeclav, je známá především svou unikátní sklepní lokalitou "Stráž", v níž jsou v pískovci vinné sklepy vykopané až v sedmi patrech nad sebou.

Tipy na výlet po okolí

Lednicko-valtický areál, památka UNESCO 20 km Bořetice 3 km rozhledna, 3 restaurace, wellness a masáže, 3 tenisové kurty, vinařská republika Kraví hora, letiště s možností vyhlídkových letů, půjčovna kol, skútrů a segwayů Němčičky 6 km koupaliště, bobová dráha, minigolf, hipoturistika, v zimě lyžařský svah Kobylí 3 km muzeum, pizzerie, solná jeskyně Velké Pavlovice 6 km rozhledna Slunečná, skatepark, rybník, hipoturistika, bowling, řada restaurací, paintball Hustopeče 15 km koupaliště, krytý bazén, kino Břeclav 20 km koupaliště, krytý bazén, kino Hodonín 25 km ZOO, kino Kyjov 25 km letní kino Milotice 27 km barokní zámek Mikulov 30 km památková zóna Pálava 20 km pěší turistika, chráněná krajinná oblast vodní nádrž Nové Mlýny 20 km rybolov, koupání, windsurfing

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Čtyři dohody: Jaroslav Dušek 2024 -…

25.09.2024 - 25.09.2024
Mikulov

Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize…

Královský košt Hustopeče 2025

11.01.2025 - 11.01.2025
Hustopeče

Závěrečná degustace vín ve Wine Wellness hotelu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete