Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování U Pešlů - Nové Hutě

Nové Hutě

Nabízíme ubytování v soukromí v jednom dvoulůžkovém, jednom čtyřlůžkovém a jednom pětilůžkovém pokoji se společnou kuchyňkou, každý pokoj vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, dále je možné trávit volné chvíle ve společenské místnosti. Na každém pokoji je chladnička. Dále je k dispozici apartmán se dvěma lůžky s vlastním WC, sprchovým koutem a kuchyňkou. Možnost přistýlky a zapůjčení TV…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové Hutě 35, Nové Hutě
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Nové Hutě

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v soukromí v jednom dvoulůžkovém, jednom čtyřlůžkovém a jednom pětilůžkovém pokoji se společnou kuchyňkou, každý pokoj vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, dále je možné trávit volné chvíle ve společenské místnosti. Na každém pokoji je chladnička. Dále je k dispozici apartmán se dvěma lůžky s vlastním WC, sprchovým koutem a kuchyňkou. Možnost přistýlky a zapůjčení TV přijímače.

Možnosti stravování

Vlastní, k dispozici kuchyňka.

Popis okolí

Naše chata se nachází v jedné z nejnavštěvovanějších turistických oblastí na Šumavě - v obci Nové Hutě. Krásná okolní příroda nabízí příjemné prostředí pro turistické a sportovní vyžití jak v létě, tak v zimě.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete