Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování u Stříbrného smrku - Říčky v Orlických horách

Říčky v Orlických horách

Apartmán v podkroví u majitele v domě se samostatným vchodem, vstupní místnost na úschovu lyží, bot, kol, jídelní kout, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC, dvě ložnice. Vytápění elektrické. K dispozici dvouplotýnkový el. vařič, varná konvice, mikrovlnná trouba, BVT, kávovar, lednička, radiopřehrávač, zahradní nábytek, slunečník, gril, petank, kočárek, na podlaze jsou částečně koberce. Souč…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Říčky 29 29, Říčky v Orlických horách
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Říčky v Orlických horách

Fotogalerie k článku

Apartmán v podkroví u majitele v domě se samostatným vchodem, vstupní místnost na úschovu lyží, bot, kol, jídelní kout, kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem a WC, dvě ložnice. Vytápění elektrické. K dispozici dvouplotýnkový el. vařič, varná konvice, mikrovlnná trouba, BVT, kávovar, lednička, radiopřehrávač, zahradní nábytek, slunečník, gril, petank, kočárek, na podlaze jsou částečně koberce. Součástí objektu je zahrada 1.000 m2, ohniště, bazén, dětský koutek.Parkování: na vlastním pozemku, v zimě 100 m od objektu, není to do kopce. Doporučujeme řetězy.

Možnosti stravování

Kuchyňka k dispozici, v okolí možnost stravování v restauracích.

Popis okolí

Chalupa se nachází v klidné části horské obce Orlických hor, mimo hlavní komunikaci s výhledem do údolí a kopců. V okolí jsou husté lesy plné lesních plodin, značené cykloturické i běžkařské trasy.

Tipy na výlet po okolí

Zima: Jsou zde ideální sněhové podmínky, nejbližší lyžařský vlek v délce 400 m je 800 m od objektu, další 3 v délce až 1.400 m 2 km od chalupy, čtyřsedačková lanovka, noční lyžování, půjčovna a servis lyží, lyžařská škola, restaurace a stánky s občerstvením, skibus. V provozu adrenalinová lanová dráha – lezení ve výškách. Přímo u chalupy vede běžecká stopa, jenž navazuje na hřebenové okruhy Orlických hor.Léto: pohraniční opevnění z druhé světové války Tvrz Bouda, muzeum Lidových řemesel Letohrad, přehrada Pastviny 20 km s možností koupání, rybolovu, půjčovna loděk, Vojenské muzeum v Králíkách, rozhledna Suchý vrch, v Žamberku rodný dům Prokopa Diviše, v Rychnově nad Kněžnou zámek s obrazárnou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete