Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování U Těrlické přehrady - Těrlicko

Těrlicko

Vila umístěná v prostorné zahradě na okraji obce u přehrady prošla rekonstrukcí. Celé podkroví domu je nově upraveno a vybaveno a je plně k dispozici ubytovaným hostům. 1. apartmá - 2 lůžka, 1 přistýlka, kuchyňská linka, koupelna (WC, umývadlo, masažní sprchový box) 2. - apartmá - 2 lůžka, 2 přistýlky, kuchyňská linka, koupelna (WC, umývadlo, masažní sprchový box) 3. apartmá - 1. pokoj 2 lůžka, 2…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Těrlicko 201, Těrlicko
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Karviná
Obec
Těrlicko

Fotogalerie k článku

Vila umístěná v prostorné zahradě na okraji obce u přehrady prošla rekonstrukcí. Celé podkroví domu je nově upraveno a vybaveno a je plně k dispozici ubytovaným hostům. 1. apartmá - 2 lůžka, 1 přistýlka, kuchyňská linka, koupelna (WC, umývadlo, masažní sprchový box) 2. - apartmá - 2 lůžka, 2 přistýlky, kuchyňská linka, koupelna (WC, umývadlo, masažní sprchový box) 3. apartmá - 1. pokoj 2 lůžka, 2. pokoj 3 lůžka + přistýlka, 3. pokoj 4 lůžka + 3 přistýlky, 4. pokoj - samostatná kuchyň s vybavenou rohovou kuchyňskou linkou, velkým jídelním stolem (pro 13 lidí), dále samostatná koupelna (sprchový kout, WC, 2 umývadla), další samostatné WC. Apartmány jsou propojitelné. Travnatá zahrada poskytuje příjemný prostor pro hry dětí či posezení pod ovocnými stromy. Vedle pozemku je v ořechovém hájku upraveno místo pro tradiční ohniště s posezením a grilování. Z přední části domu je výhled přímo na hladinu přehrady. Velká stodola upravena na posezení, grilování, florbal a hry dětí za špatného počasí.

Možnosti stravování

Vlastní stravování. Vybavená kuchyně - nová kuchyňská linka, sklokeramická deska, el. trouba, lednice, rychlovarná konvice. Restaurace 100 m, 250 m, 300 m. Od června do konce září možno navštívit občerstvení s výhledem na přehradu (40 m od apartmánu).

Popis okolí

Privát je součástí velkého rodinného domu (vily), která je umístěna na samém okraji obce, přímo u přehradní nádrže Těrlicko. Vyhledávaná rekreační oblast nabízí velké množství aktivit u vody (koupání, vodní sporty, rybaření) i v blízkých Beskydech (turistiky, běžkování, lyžování). Travnatá pláž přehrady je od objektu vzdálena pouhých 50 m.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete