Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v Českém ráji - Holín

Holín

V krásné přírodě, v chráněné krajinné oblasti Český ráj vzdálené přibližně 100 km východně od Prahy, nabízíme pohodlné ubytování se snídaní v rodinném domě. Hostům jsou k dispozici nekuřácké pokoje s vlastním sociálním zařízením. TV/SAT přípojka na pokojích, společenská místnost s krbem, venkovní ohniště a parkování u objektu. Ve společenské místnosti je od 8:30 hod. připravena snídaně.Hostům je …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pařezská Lhota 3, Holín
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Holín

Fotogalerie k článku

V krásné přírodě, v chráněné krajinné oblasti Český ráj vzdálené přibližně 100 km východně od Prahy, nabízíme pohodlné ubytování se snídaní v rodinném domě. Hostům jsou k dispozici nekuřácké pokoje s vlastním sociálním zařízením. TV/SAT přípojka na pokojích, společenská místnost s krbem, venkovní ohniště a parkování u objektu. Ve společenské místnosti je od 8:30 hod. připravena snídaně.Hostům je k dispozici jídelna v přízemí domu vchod zvenčí s malou ledničkou, rychlovarnou konvicí a nádobím k vlastní přípravě studených pokrmů není zde kuchyňský kout určený k vaření.Možnost zapůjčení dětské postýlky včetně lůžkovin. Pobyt se psem je možný na pokoji č. 4. Nejbližší restaurace je vzdálena necelé 2 km.V zimním období je pobyt možný min.od 3nocí a při obsazenosti všech pokojů.

Možnosti stravování

V obdobi letních prázdnin a svatků je ubytovaní možno pouze se snídaní. V ostatnich terminech po dohodě.

Popis okolí

Dum je umisten v klidne casti obce, v zeleni s primym vyhledem na Prachovske skaly. Do Skalního Města se dostanete od nas za 20min. pěšky.

Tipy na výlet po okolí

Prachovské skály,Jičín, Sobotka, Turnov Humprecht, Kost, Detenice, Sychrov, Hruba Skála, Kopicův statek

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete