Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v Houbovém parku v Roseči u Jindřichova Hradce

Roseč

Ubytování na statku v Roseči u Jindřichova Hradce v areálu Houbového parku a Ráje skřítků, kde si dovolenou s dětmi užijete!Statek se nachází na okraji obce Roseč v areálu Houbového parku a Ráje skřítků. Apartmán s vlastním vchodem se skládá z předsíně, obýváku (2 lůžka), ložnice (2 lůžka) - bezbariérové, kuchyně (sporák, lednice + mrazák, varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí) a koupelny (spr…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Ubytování na statku v Roseči u Jindřichova Hradce v areálu Houbového parku a Ráje skřítků, kde si dovolenou s dětmi užijete!

Statek se nachází na okraji obce Roseč v areálu Houbového parku a Ráje skřítků. Apartmán s vlastním vchodem se skládá z předsíně, obýváku (2 lůžka), ložnice (2 lůžka) - bezbariérové, kuchyně (sporák, lednice + mrazák, varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí) a koupelny (sprcha a vana, WC). Vytápění je centrální. U apartmánu je zahradní posezení a gril. Ubytovaní mají možnost využívání prostor areálu Houbového Parku. V druhé části objektu je přítomen majitel, ale apartmán je oddělen verandou. Soukromí rekreantů je tak zajištěno.

Cena ubytování za týden (od soboty do soboty)za apartmán pro 4 osoby - 5000 Kč. Pobytový poplatek je 10 Kč/osobu/den. V ceně za apartmán jsou i lůžkoviny.

 

Kudy k nám:

Autobusem i vlakem do Jindřichova Hradce, po domluvě telefonem bude zajištěna doprava z Houbového Parku.

Autem z J. Hradce směr Praha - v Děbolíně vlevo, dále v Matné doprava a přes Ratiboř. Nebo od Kardašovy Řečice směr J. Hradec v Děbolíně vpravo, dále podle směrových cedulí přes Ratiboř do Roseče. Před cedulí Roseč vlevo do Houbového Parku.

 

 

 

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření, Hostinec u Jitky 100m, Penzion Černý Čáp 10 km, Penzion Dobré časy 8km, Jindřichův Hradec 8km.

Popis okolí

Zahrada Skřítků a Muzeum fosílií přímo v Houbovém Parku Ráji Skřítků, dále výtvarné dílny, tématické hry.

Tipy na výlet po okolí

Jindřichův Hradec 8km, Zámek Červená Lhota 20km, Hrad Landštejn 38km, České Budějovice 45km, Třeboň 20km, Telč 58 km, Slavonice 50km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete