Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v rekreačním domě - Holín

Holín

Nabízíme ubytování v rodinném rekreačním domě V Holíně u Jičína, v nádherné přírodě Českého ráje. Najdete zde soukromí, pohodu a klid. Asi 100 m od objektu je autobusová zastávka /velmi dobrý spoj do Jičína a zpět/.V přízemí domu najdete 3 samostatně oddělené pokoje. Kažný z nich má svoje sociální zařízení. Společně se budete dělit pouze o kuchyň a společenskou místnost. Rozdělení pokojů: Pokoj č…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Holín 21, Holín
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Holín

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v rodinném rekreačním domě V Holíně u Jičína, v nádherné přírodě Českého ráje. Najdete zde soukromí, pohodu a klid. Asi 100 m od objektu je autobusová zastávka /velmi dobrý spoj do Jičína a zpět/.

V přízemí domu najdete 3 samostatně oddělené pokoje. Kažný z nich má svoje sociální zařízení. Společně se budete dělit pouze o kuchyň a společenskou místnost. Rozdělení pokojů: Pokoj č.1-pro 5 osob, za ním se nachází pro 2 os. Pokoj č.2-pro 4 osoby Pokoj č.3-pro 3 osoby. Asi 200 m od domu je dětské hřiště, tenisový kurt. Okolo domu je veliká zahrada pro vaše vyžití. Parkování zdarma před domem.

Možnosti stravování

Můžete si vařit v plnohodnotně vybavené kuchyňce či navštívit restavrace v okolí Jičín, Prachov atd. V Jičíně Mexická restaurace, Steak House, restaurace Lucie, Pizzerie a mnoho dalších.

Popis okolí

Holín je malá vesnička, která leží 2 km od města Jičín a 2 km od vstupní brány do Prachovských skal. Nedaleko leží Jinolické rybníky, Turistická chata.....Je zde plno lesů,skal a rybníků. Můžete využít sportovní rybolov bez rybářského lístku na soukromém rybníku Ráj. Lze se dohodnout přímo s majitelem rekreačního domu. Půjčování rybářských prutů a doplňků k lovení, včetně krmiva a vnadění, zaučení začátečníků, každoroční pořádání rybářských závodů, provádění pravidelných týdenních akcí v daném místě.

Tipy na výlet po okolí

Okolí nabízí plno možností pro sport i návštěvu kulturních památek. Můžete navštívit aquacentrum v Jičíně, jízdu na koních v Pařelské Lhotě, jsou tu nové cyklostezky, pěší turistika i možnost houbaření. Z kulturních památek navštivte hrad Kost, Prachovské skály, Trosky, Jičínský zámek, Humprecht, Jičínskou bránu, zámek Staré Hrady, zámek Dětenice, Jinolické rybníky, Hrubou skálu atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete