Statistika našeho portálu

  • 102 248 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ubytování v soukromí Bořislav

Bořislav

Nabízím ubytování v Bořislavi, v nově rekonstruovaném domě v soukromí situovaném v klidné ulici poblíž mezinárodní silnice E 55. Obec Bořislav pod Milešovkou se nachází v krásném prostředí Českého středohoří 10 km od lázeňského města Teplice. V domě jsou k dispozici 3 pokoje s TV pro celkem 10 osob (1 dvoulůžkový, 2 čtyřlůžkové), 2x WC, 2 koupelny a kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem, WiFi zdarma. V případě hezkého počasí je k dispozici posezení venku na dvoře. Parkování je zajištěno. V obci je prodejna potravin a smíšeného zboží a čerpací stanice. Cena od 400 Kč/osoba a noc.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bořislav 41
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Bořislav

Fotogalerie k článku

Nabízím ubytování v Bořislavi, v nově rekonstruovaném domě v soukromí situovaném v klidné ulici poblíž mezinárodní silnice E 55. Obec Bořislav pod Milešovkou se nachází v krásném prostředí Českého středohoří 10 km od lázeňského města Teplice.

V domě jsou k dispozici 3 pokoje s TV pro celkem 10 osob (1 dvoulůžkový, 2 čtyřlůžkové), 2x WC, 2 koupelny a kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem, WiFi zdarma.

V případě hezkého počasí je k dispozici posezení venku na dvoře. Parkování je zajištěno. V obci je prodejna potravin a smíšeného zboží a čerpací stanice.

Cena od 400 Kč/osoba a noc.

Cena za dvoulůžkový pokoj se soc. zařízením činí 1000 Kč.

Litujeme, ale v současné době nepřijímáme žádné platební karty.

Platby lze provádět v hotovosti v Kč nebo EUR.

Ubytování je v den příjezdu možné nejdříve ve 14 hodin a nejpozději v 17 hodin. Jiný čas ubytování je možný, ale jen po předchozí dohodě. V den odjezdu je možné pokoj obývat do 10 hodin (v případě domluvy i déle).

Pejsky nebereme.

Provoz ubytování je NONSTOP po celý rok.

Adresa: Bořislav 41, 415 01 Teplice

Mapa

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete