Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v soukromí Duchcovská - Teplice

Teplice

Apartmán je plně vybavený rodinný byt v městské vile z 30 let, která se nachází nedaleko centra Teplic v Čechách. Svou polohou je předurčen nejen pro zájemce o užívání služeb a atrakcí městského způsobu vyžití, ale i pro sportovce hledající zážitky v Krušných horách a Českém Středohoří. Nabídku zlepší i lázně Teplice. V blízkém okolí lze nalézt řadu historických památek, muzeí, kulturních zajímav…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Duchcovská 31, Teplice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Apartmán je plně vybavený rodinný byt v městské vile z 30 let, která se nachází nedaleko centra Teplic v Čechách. Svou polohou je předurčen nejen pro zájemce o užívání služeb a atrakcí městského způsobu vyžití, ale i pro sportovce hledající zážitky v Krušných horách a Českém Středohoří. Nabídku zlepší i lázně Teplice. V blízkém okolí lze nalézt řadu historických památek, muzeí, kulturních zajímavostí a přírodních útvarů.

Možnosti stravování

Vlastní v plně vybavené kuchyni nebo ve městě, v blízkých restauracích.

Tipy na výlet po okolí

Teplice jsou výborným výchozím bodem pro různorodé sporty a kulturní a jiné aktivity. V okolí Teplic jsou koupaliště, přímo ve městě Aquacentrum, 6km přírodní koupaliště Barbora u Oldřichova, 10 km oprám ve Bžanech nebo oprám ve Varvažově 13km. Přímo v centru, Zámecká zahrada je okruh pro in-liny, každý pátek se pořádá večerní bruslení v Drážďaněch45min autem- http://www.nachtskatendresden.de/ Dále je zde spousta turistických tras a cyklotras po Krušných horách a Českém Středohoří a naleznete zde i horolezecké oblasti nebo útvary, např. Tisá, která je mj. vhodná i pro celodenní výlety pro celou rodinu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete