Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v soukromí - Frýdlant nad Ostravicí

Frýdlant nad Ostravicí

Jedná se o byt v přízemí rodinného domu o obytné ploše cca 100m2 ve Frýdlantě nad Ostravicí, v klidné okrajové části obce. První patro obývají majitelé. Byt je nově kompletně zařízen. U domu je zahrada o rozloze 900m2 s altánem vybaveným zahradním nábytkem, ohništěm, uzákem. Používání zahrady je po dohodě s majitelem. Ložnice a pokoje: Jedna ložnice dvoulůžková, druhá čtyřlůžková, vybavené válend…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Wolkerova 1138, Frýdlant nad Ostravicí
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Frýdlant nad Ostravicí

Fotogalerie k článku

Jedná se o byt v přízemí rodinného domu o obytné ploše cca 100m2 ve Frýdlantě nad Ostravicí, v klidné okrajové části obce. První patro obývají majitelé. Byt je nově kompletně zařízen. U domu je zahrada o rozloze 900m2 s altánem vybaveným zahradním nábytkem, ohništěm, uzákem. Používání zahrady je po dohodě s majitelem. Ložnice a pokoje: Jedna ložnice dvoulůžková, druhá čtyřlůžková, vybavené válendami a šatními skříněmi, společný obývací pokoj vybavený rozkládací pohovkou, případně podle potřeby další válendou, konferenčním stolkem a dvěmi křesly, televize, obývací stěna. Sociální zařízení: Koupelna je vybavena vanou se sprchou, umývadlem se zrcadlem a skřínkou. Teplá, studená voda. WC je samostatné. Vytápění: Byt je vytápěn ústředním topením na plyn. Doprava, parkování: Vlakem, pak 1 km pěšky, autobusem, autem, parkování pro 1 auto ve venkovním přístřešku pro auto, další auto v zahradě, jinak na cestě před domem.

Možnosti stravování

V bytě je kompletně vybavená kuchyně s linkou, dřezem s teplou a studenou vodou, kombinovaným sporákem, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnou troubou, kávovarem varnou konvicí a jídelní rohovou lavicí se stolem a dvěma stolečky. V blízkém okolí je několik obchodů, m. j. Albert, Penny, Hruška, i restaurací - Beskyd, U fary, Harcovna, Imrvére, Rabaka, Roka, Rajská bouda a další.

Popis okolí

Dům se nachází 500m od centra města, 500m od autobusu, 1km od vlakového nádraží.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Hukvaldy 8 km www.hrad-hukvaldy.zde.cz, Skanzen v Rožnově p. Radhoštěm 30 km www.vmp.cz, Štramberská trúba 20 km, Tarzánie Ráztoka 18 km www.tarzanie.cz, Lysá hora 8 km, Ondřejník 4 km, Visalaje 15 km, Čeladná – 18ti jamkové gofové hřiště, jízdárna 6km www.prosper-golf.cz, samotné město Frýdlant n. O. nabízí široké možnosti sportovního a společenského vyžití www.harcovka.cz – tenis – kryté haly i venkovní hřiště, bowling, squash, koupaliště, krytý bazén, sauna, restaurace www.kotelna.net atd. V zimním období okolí nabízí především několik vleků pro sjezdové lyžování – Palkovice, Solárka, Malenovice, Bílá, Visalaje, dále je možno využít běžecké trasy. V letním období především pěší turistika a cykloturistika. Koupání je možno rovněž v řece Ostravici, která teče asi 200 m za domem a má pro koupání upravené splavy. 8 km od domu je vzdálen Aquapark u přehrady Olešná. Je zde možný rovněž rybolov, právě tak, jako na 5 km vzdálené přehradě Baška. Sportovní letiště 4 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete