Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v soukromí - Jedovnice

Jedovnice

NABÍDKA CELOROČNÍHO UBYTOVÁNÍ ***Jedovnice jinak také srdce Moravského krasu se rozprostírají v těsné blízkosti propasti Macocha a Punkevních jeskyň. Dům se nachází 2 minuty od rybníka a lesa, ve velmi vhodném prostředí pro houbaře. Kousek od objektu cca 30 m se nachází obchod a restaurace. Objekt má 3 koupelny. Každá koupelna patří k dvěma pokojům. Všechny pokoje a koupelny jsou zcela nové. Každ…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jedovnice 185, Jedovnice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Jedovnice

Fotogalerie k článku

NABÍDKA CELOROČNÍHO UBYTOVÁNÍ ***

Jedovnice jinak také srdce Moravského krasu se rozprostírají v těsné blízkosti propasti Macocha a Punkevních jeskyň. Dům se nachází 2 minuty od rybníka a lesa, ve velmi vhodném prostředí pro houbaře. Kousek od objektu cca 30 m se nachází obchod a restaurace. Objekt má 3 koupelny. Každá koupelna patří k dvěma pokojům. Všechny pokoje a koupelny jsou zcela nové. Každy privat má vlastní vstup.

Privaty jsou po 2 lůžka + 2 lůžka s kuchyňkou, dále 3 lůžka + 5 lůžek s kuchyňkou a 2 lůžka + 2 lůžka s kuchyňkou. Celkem tedy 16 lůžek. Kuchyňky jsou plně vybaveny tzn. lednice, vařič, mikrovlná trouba, varná konvice atd. V každých dvou pokojích je televize. V objektu jsou 3 parkovací místa. Lze zaparkovat i vedle objektu - 3 místa. V zahradě je možnost posezení u venkovního krbu.

Je možnost zapůjčení nafukovacího člunu pro 4 osoby za 250Kč/den. Objekt je vhodný pro: - rodinou dovolenou - víkendový pobyt - jednodení přespání - oslavy narozenin Nástup na pobyt v sezóně je vždy od soboty 14:00 hod do soboty 11:00 hod. Domluva možná. Cena za osoba noc činí 250 Kč viz. sekce ceník. Možnost pronájmu celého objektu.

Možnosti stravování

Každý apartmán má svoji kuchynku-vlastní vaření. Naproti objektu ,restaurace Chaloupky denní menu 60 Kč.

Tipy na výlet po okolí

Punevní jeskyně, propast Macocha.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Jarmark Boskovicko sobě 2024 - Bosk…

23.08.2024 - 23.08.2024
Areál Zámeckého…

Akce se uskuteční v pátek 23. 8. 2024 v areálu Zámeckého skleníku v Boskovicích od 10. do 18. h. V odpoledních hodinách…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete