Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v soukromí - Slavkov u Brna

Slavkov u Brna

Celoroční ubytování v rodinném penzionu v těsné blízkosti historického centra města Slavkov u Brna, které vstoupilo do světové historie díky Bitvě tří císařů. Předností je pohodlné bydlení v klidném prostředí s výhledem do zámeckého parku.Kapacita penzionu je 10 lůžek ve 4 pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. Z toho 2 krát dvojlůžkový pokoj a 2 krát třílůžkový pokoj s možností …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecká/1378, Slavkov u Brna
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

Celoroční ubytování v rodinném penzionu v těsné blízkosti historického centra města Slavkov u Brna, které vstoupilo do světové historie díky Bitvě tří císařů. Předností je pohodlné bydlení v klidném prostředí s výhledem do zámeckého parku.Kapacita penzionu je 10 lůžek ve 4 pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. Z toho 2 krát dvojlůžkový pokoj a 2 krát třílůžkový pokoj s možností přistýlek. K příjemnému posezení slouží společenská místnost s terasou.

Možnosti stravování

Vlastní.

Tipy na výlet po okolí

Můžete si prohlédnout okruh slavkovského bojiště zámek, památník Mohyla míru, Stará pošta, Žuráň a Santon nebo podnikat celodenní výlety do blízkého okolí Moravský kras, zámky Bučovice, Buchlovice, Milotice, Nesovice, hrad Veveří s projížďkou po Brněnské přehradě.... Zájemcům o aktivní odpočinek se nabízí možnost návštěvy koupaliště s dalším sportovním vyžitím, popřípadě golfové hřiště, jenž částečně zasahuje do areálu zámeckého parku.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete