Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytovani v soukromi U Staré lípy - Vernířovice

Vernířovice

Chalupa disponuje 2 pokoji po 3 lůžkách. Pokoje jsou vybaveny standardním způsobem, mají vlastní koupelnu se sprchou a WC. Návštěvníci mohou využít společenské místnosti s televizí a krbem. Milovníci lyžování jistě ocení místnost na odkládání obuvi a lyží.Hosté mohou využít široké nabídky služeb. V objektu se nachází  ohniště s posezením, udírna či venkovní bazén. Pro zahřátí a příjemnou relaxaci…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vernířovice 61, Vernířovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Vernířovice

Fotogalerie k článku

Chalupa disponuje 2 pokoji po 3 lůžkách. Pokoje jsou vybaveny standardním způsobem, mají vlastní koupelnu se sprchou a WC. Návštěvníci mohou využít společenské místnosti s televizí a krbem. Milovníci lyžování jistě ocení místnost na odkládání obuvi a lyží.

Hosté mohou využít široké nabídky služeb. V objektu se nachází  ohniště s posezením, udírna či venkovní bazén. Pro zahřátí a příjemnou relaxaci slouží vnitřní krb ve společenské místnosti. 

 

Možnosti stravování

Turistická ubytovna U Staré lípy nabízí stravování vlastní formou vaření ve vybavené kuchyni. Kuchyňka je vybavena vařičem, ledničkou, mrazničkou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a mikrovlnnou troubou. Nejbližší restaurace je vzdálená 200 m od objektu a nejbližší obchod 300 m od objektu.

Popis okolí

Penzion U Staré lípy se nachází ve Vernířovicích, okr. Šumperk, v malebné přírodě Jeseníků. Nedaleko Vernířovic je lázeňské městečko Velké Losiny, kde jsou termální lázně s bazénem. Ubytovna je vhodná pro celoroční rekreaci, má vlastní parkování a je pohodlně přístupná i v zimě. 

Tipy na výlet po okolí

V okolí turistické ubytovny U Staré lípy je možnost využití koupání v termálních lázních Velké Losiny a v dalších koupalištích – Šumperk  a Sobotín. Návštěvníci mohou využít horských minikár na Ramzové a v Koutech nad Desnou. Tenisové kurty se nachazí v Loučné nad Desnou a ve Velkých Losinách, v hotelu Diana, kde je i krytá tennisová hala. Rybaření je možné přímo v lázních Velké Losiny, kde je možnost chytat bez povolení. Ulovené ryby Vám budou připraveny. Vyhlídkové lety si můžete dopřát v aeroklubu letiště Šumperk. Pěší turistika i cykloturistika všech obtížností je možná v horských údolích i po hřebenech kopců s krásnými výhledy. 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Čarodějnické pohádky na zámku Úsov …

27.04.2024 - 27.04.2024
Zámecká 1, 789 73 Úsov

V sobotu 27. dubna od 9,30 do 15 hodin bude zámek Úsov zcela v moci čarodějnic.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

21.05.2024 - 21.05.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete