Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytovna Skalní sklep - Litvínov

Litvínov

Objekt se nachází v poklidné čtvrti Litvínova, v šumenském údolí. K dispozici je příjemné posezení v hostinci, který je součástí objektu. V letních měsících je též k dispozici velká letní terasa přímo u domu s velkým vyžitím pro děti.Ubytovna se nachází v patře, pokoje jsou dvou, tří, čtyř a pěti lůžkové s vlastním sociálním zařízením. Parkoviště před domem. V celém objektu je možnost wifi připoj…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sokolská 27, Litvínov
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Most
Obec
Litvínov

Fotogalerie k článku

Objekt se nachází v poklidné čtvrti Litvínova, v šumenském údolí. K dispozici je příjemné posezení v hostinci, který je součástí objektu. V letních měsících je též k dispozici velká letní terasa přímo u domu s velkým vyžitím pro děti.Ubytovna se nachází v patře, pokoje jsou dvou, tří, čtyř a pěti lůžkové s vlastním sociálním zařízením. Parkoviště před domem. V celém objektu je možnost wifi připojení zdarma. Ubytujeme i Vašeho zvířecího mazlíčka.

Možnosti stravování

V našem hostinci jsou celý týden připravována hotová jídla, ale lze si samozřejmě vybrat i z minutkového jídelního lístku. Točíme Pardál 10° a 11° , točenou malinovku. Máme výběr nealko nápojů, včetně nealko piva. Lze využít společnou kuchyňku, kde je vařič, mikrovlnná trouba a bílé nádobí.

Popis okolí

Šumenské údolí je klidná litvínovská čtvrť, vzdálená od centra města asi 1,5km.V okolí jsou lesy a tak je okolí ideální pro procházky a houbaření. Pro cestu do města lze využít MHD.

Tipy na výlet po okolí

V letních měsících je možností využití litvínovského koupaliště,vzdáleného od objektu asi 5km, ve kterém máme také aktivity.A nyní i nově je vystavěná nová cyklo stezka, pro cyklo a in- line.Zimě je možnost využití nedalekých zimních středisek pro milovníky zimních radovánek jako je lyžování a snowbording.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete