Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Village golf hotel Svachův Dvůr - Mirkovice

Mirkovice

Romantické ubytování v těsné blízkosti Českého Krumlova. Hotel disponuje také vlastním wellness centrem - sauna, vířivka a bazén s letní terasou. Často u nás grilujeme, cyklisté jsou vítáni a kdo nechce hrát golf na hřišti, které hotel obklopuje, může se u nás naučit jezdit na koni, rozumět vínům na sommeliérských kurzech, naučit se severské chůzi a dalším a dalším aktivitám. Pro stále mladé a vi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svachova Lhotka/1, Mirkovice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Mirkovice

Fotogalerie k článku

Romantické ubytování v těsné blízkosti Českého Krumlova. Hotel disponuje také vlastním wellness centrem - sauna, vířivka a bazén s letní terasou. Často u nás grilujeme, cyklisté jsou vítáni a kdo nechce hrát golf na hřišti, které hotel obklopuje, může se u nás naučit jezdit na koni, rozumět vínům na sommeliérských kurzech, naučit se severské chůzi a dalším a dalším aktivitám. Pro stále mladé a vitální seniory máme připravené speciální balíčky ubytování + relaxu.

Možnosti stravování

Vlastní restaurace s kapacitou 65 osob, dále lobby bar a kongresové centrum. Naší specialitou jsou jihočeské pokrmy.

Popis okolí

Od Českého Krumlova jsme vzdáleni 5 km, v těsné blízkosti resortu teče Vltava a opravdu velkou výhodou je klid - resort leží na konci silnice, je obklopen lesy a golfovým hřištěm.

Tipy na výlet po okolí

Kleť - 12 km, Černice - 6 km, Zlatá Koruna - 10 km, Lipno - 30 km, Rožmberk - 10 km

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete