Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness Hotel Frymburk - Frymburk

Frymburk

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve stejnojmenném městečku Frymburk, na ploše 6,5 ha v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb. Najdete zde moderně vybavené kongresové centrum, aquapark, fitness centrum, squash, bowling, tenis a další.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Frymburk 140, Frymburk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Frymburk

Fotogalerie k článku

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve stejnojmenném městečku Frymburk, na ploše 6,5 ha v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb. Najdete zde moderně vybavené kongresové centrum, aquapark, fitness centrum, squash, bowling, tenis a další. Díky své jedinečné koncepci je ideálním místem pro rekreační a sportovní pobyty, pořádání kongresů, vzdělávacích kurzů a různých firemních akcí. Dle Vašeho přání zajistíme též rauty, recepce, bankety, grilování na terase a doprovodné programy.

Možnosti stravování

Hotel Frymburk nabízí hostům jedinečné gastronomické zážitky v jedné ze dvou hotelových restaurací a v dalších částech hotelu zasvěcených gastronomii. Dle vašeho přání zajistíme rauty, recepce, bankety, grilování na terase apod. včetně doprovodných programů.

Popis okolí

Frymburk a jeho okolí je plné přírodních krás a historických památek. Z Wellness hotelu Frymburk si můžete udělat příjemný výlet třeba k památkám UNESCO v Českém Krumlově, na hrad Rožmberk, do Českých Budějovic, k působivým skalním útvarům u řeky Vltavy a na další zajímavá místa. Stačí si jen vyhradit dostatek času a vydat se za novými zážitky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete