Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness Hotel Lužan - Rumburk

Rumburk

Luxusní hotelový komplex nabízí ubytování ve 30 dvoulůžkových  pokojích  z toho ve 4 apartmánech. Součástí každého pokoje je koupelna s masážním sprchovým koutem nebo masážní vanou, WC, TV se satelit.příjmem,  internet,  telefon, vysoušeč vlasů.Naše  KONGRESOVÉM CENTRU s kapacitou 50 osob je vhodné pro firemní akce, rauty, výstavy, školení a vzdělávací kurzy nebo semináře.K dispozici máte ozvučen…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lužické náměstí 211/15, Rumburk
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Rumburk

Fotogalerie k článku

Luxusní hotelový komplex nabízí ubytování ve 30 dvoulůžkových  pokojích  z toho ve 4 apartmánech. Součástí každého pokoje je koupelna s masážním sprchovým koutem nebo masážní vanou, WC, TV se satelit.příjmem,  internet,  telefon, vysoušeč vlasů.

Naše  KONGRESOVÉM CENTRU s kapacitou 50 osob je vhodné pro firemní akce, rauty, výstavy, školení a vzdělávací kurzy nebo semináře.K dispozici máte ozvučení, projekční technika, TV,  DVD. V průběhu akce Vám  zajistíme kompletní gastronomický servis buď ve formě švédských stolů nebo teplé kuchyně.

Možnosti stravování

V objektu se nachází pizzerie. Její návštěva je stylovým i gastronomickým zážitkem. Nabízíme bohatý výběr z italských a řeckých specialit, salátů, těstovin a masových specialit. Ochutnáte z 32 druhů pizzy, jejichž přípravu budete sledovat přímo v restauraci, kde je umístěna i pec. 

Popis okolí

Rumburk je město v nejsevernější části České republiky. Nabízí návštěvníkům nejenom historické památky, ale hlavně možnost výletů do okolní panenské přírody.  Jsou zde ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, houbaření nebo sportovní vyžití pro celou rodinu. Hotel Lužan je umístěn ve středu města na Lužickém náměstí. Díky svému umístění je tento hotel vhodný pro kongresovou činnost, školení, rodinné oslavy či k přátelskému posezení.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete