Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness Hotel Marlin - Nová Pec

Nová Pec

Wellness hotel Marlin je rodinný podnik ležící na počátku Lipna. Blízká dostupnost lyžařských běžeckých tratí a sjezdařského areálu Hochficht. Široká nabídka wellness a regeneračních možností. posilovna,profesionální masér,masážní křeslo,solárium,soukromá sauna a vířivka k dispozici Ubytovací kapacita 36 lůžek. 2,3 a 4 lůžkové pokoje Hotelová restaurace celoročně v provozu. Dětský kout…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové Chalupy 1, Nová Pec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Nová Pec

Fotogalerie k článku

Wellness hotel Marlin je rodinný podnik ležící na počátku Lipna. Blízká dostupnost lyžařských běžeckých tratí a sjezdařského areálu Hochficht. Široká nabídka wellness a regeneračních možností. posilovna,profesionální masér,masážní křeslo,solárium,soukromá sauna a vířivka k dispozici Ubytovací kapacita 36 lůžek. 2,3 a 4 lůžkové pokoje Hotelová restaurace celoročně v provozu. Dětský koutek,wi-fi internet zdarma, biliard.

Možnosti stravování

Součástí hotelu je stylová restaurace s barem a krbem. V letních měsících je k dispozici příjemné venkovní posezení. Stravování je pro všechny možné po celý den. Od snídaně až po večeři. Nabízíme velké množství výběru z jídel. Od české kuchyně až po speciality ze zvěřiny a ryb. Nechybí zde ani satelitni projektorové vysílání. Pořádáme oslavy narozenin, svatby, bankety.

Popis okolí

Zimní aktivity Lyžování na Šumavě a v okolí Nové Pece začíná být stále atraktivnější. Hlavně z toho důvodu, že se otevřel hraniční přechod Zvonková a je tak umožněna automobilová doprava do rakouského areálu Hochficht. Ovšem Hochficht není jediná možnost zimního vyžití v Nové Peci. Také si můžete bezvadně zalyžovat v lyžařském areálu Kramolín, nebo využít jednu z mnoha běžkařských tratí v okolí Nové Pece a vůbec po celém národním parku Šumava a jeho okolí. Jedno z nástupních míst na tyto tratě je přímo u našeho hotelu. Pro vyznavače bruslí je k dispozici celá plocha Lipenského jezera.

Letní aktivity - Lipno Přehrada Lipno je rájem pro lidi, prahnoucích po pestrém a aktivním trávení svého volného času. Vodní hladina našeho jezera Vám nabízí aktivity jakou jsou rybaření, veškeré vodní sporty včetně windsurfingu, plachtění a potápění. Okolí jezera je pak prošpikováno mnoha stezkami pro pěší i cyklisty, které Vás dovedou zejména na pravém břehu do nádherných koutů naší země. Najdou se tu místa i pro vrcholové sportovce. Tím nejvytíženějším se stává koryto za vývarem přehrady, které je pravidelně užíváno jak k republikové, tak i mezinárodní účasti vodních slalomářů či raftingu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete