Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness hotel Panorama - Blansko

Blansko

Wellness hotel Panorama je tříhvězdičkový rodinný wellness hotel, s panoramatickým výhledem, v krásném přírodním prostředí nad městem Blansko. Hotelová kapacita je max. 134 lůžek v celkem 58 pokojích. Ubytování je možné ve dvou kategoriích pokojů. V objektu je restaurace, bar s tanečním parketem, letní zahrádka s lávovým a skříňovým grilem, hotelové atrium s ohništěm, vyhlídková terasa, výtah, te…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Těchov 168, Blansko
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Blansko

Fotogalerie k článku

Wellness hotel Panorama je tříhvězdičkový rodinný wellness hotel, s panoramatickým výhledem, v krásném přírodním prostředí nad městem Blansko. Hotelová kapacita je max. 134 lůžek v celkem 58 pokojích. Ubytování je možné ve dvou kategoriích pokojů. V objektu je restaurace, bar s tanečním parketem, letní zahrádka s lávovým a skříňovým grilem, hotelové atrium s ohništěm, vyhlídková terasa, výtah, tenisový kurt, volejbalové hřiště, venkovní bazén 5,5 x 12 metrů , cvičná tenisová zeď s košem na streetball, ruské kuželky, ping-pong, kulečník, internetový koutek a WiFi, posilovna, půjčovna horských kol a nově otevřené wellness centrum " VitaLine " Hotel má navíc vynikající konferenční zázemí a vybavení.

Možnosti stravování

Češkovický hostinec je název hotelové restaurace ve wellness hotelu Panorama. Restaurace působí jako tradiční vesnická hospůdka s dřevěným interiérem a skládá se ze tří prostor. Loveckého salonku, žlutého salonku a hlavní restaurační místnosti s výčepem i snídaňovým bufetem. Maximální kapacita restaurace je 120 míst k sezení. Od května do října je v provozu navíc letní terasa se skříňovým a lávovým grilem (zahradní restaurace je s kapacitou 40 míst v kryté části) a obsluhovaný venkovní prostor v atriu hotelu kolem ohniště s prostorem pro více jak 100 dalších hostů.

Popis okolí

Nachází se v zalesněné městské části Češkovice, 3 km od centra města a nového AQUAPARKU. Hotel nabízí plnohodnotné využití volného času za každého počasí. Je ideálním výchozím místem pro turistiku a cykloturistiku v Moravském krasu i okolí. Moravský kras je světově známá krasová lokalita proslulá jeskyněmi, propastí Macochou, jízdami na lodičkách po podzemní říčce Punkvě s krásnou přírodou i květenou rostoucí na vápencových skalách.

Tipy na výlet po okolí

Adamov, Blansko, Černá hora, Boskovice...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete