Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness penzion Selský štít

Olešník

Jsme nový rodinný WELLNESS PENZION SELSKÝ ŠTÍT v malebné jihočeské obci Olešník, který se nachází 7,5 km severozápadně od Hluboké nad Vltavou, nedaleko Českých Budějovic. Penzion nabízí ubytování v pohodlných dvoulůžkových pokojích a rodinných apartmánech. Celodenní stravování zajišťuje stylová RESTAURACE penzionu, která Vám nabídne domácí kuchyni. Pobyt Vám zpříjemní luxusní FITNESS a WELLNESS z…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olešník 11, Olešník
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
České Budějovice
Obec
Olešník

Jsme nový rodinný WELLNESS PENZION SELSKÝ ŠTÍT v malebné jihočeské obci Olešník, který se nachází 7,5 km severozápadně od Hluboké nad Vltavou, nedaleko Českých Budějovic. Penzion nabízí ubytování v pohodlných dvoulůžkových pokojích a rodinných apartmánech. Celodenní stravování zajišťuje stylová RESTAURACE penzionu, která Vám nabídne domácí kuchyni. Pobyt Vám zpříjemní luxusní FITNESS a WELLNESS zóna se saunou a whirlpoolem. Zábavu pro celou rodinu nabízí originální ADVENTURE GOLF s umně vybudovanou rybniční soustavou, nacházející se na nádvoří statku. Poloha penzionu je ideální k podnikání výletů po okolí a poznávání jižních Čech. Cyklisté jsou v našem penzionu vítáni. Více v sekci "tipy na výlet". Pro naše hosty je k dispozici například večerní bar, praskající dřevo v krbu, příjemné prostředí a bohatý výběr tuzemských i zahraničních značkových vín. Při teplých letních večerech můžete posedět na prostorné venkovní terase, kde milovníci grilovaného jídla mají možnost využít venkovního grilování. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Zdarma je k dispozici připojení k internetu WI-FI.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Možnosti stravování

Nekuřácká restaurace SELSKÝ ŠTÍT | OLEŠNÍK 11, (OTEVÍRACÍ DOBA: ÚTERÝ- NEDĚLE, 11:00 – 22:00h) je stylová, gurmánská restaurace s kapacitou pro 50 návštěvníků.  Při přípravě jídel klademe důraz na kvalitu a čerstvost veškerých surovin. V naší restauraci se snoubí tradiční česká a italská venkovská kuchyně. V jídelním lístku tak kromě "tataráku" a "kroupota" naleznete italskou pizzu, těstoviny a saláty. Naší specialitou jsou pokrmy připravované na grilu, které si můžete vychutnat na otevřené venkovní terase během příjemných letních večerů. Hosté si mohou svoji grilovanou pochoutku také osobně dopéct dle vlastní chuti. Společně s venkovní terasou se kapacita restaurace rozroste na 90 osob. Terasa navazuje na ADVENTURE GOLF a rybniční soustavu s živými rybami. Venkovní posezení má tak jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru. Za zmínku dále stojí specialita z pivovaru BUDĚJOVICKÝ BUDVAR n.p.  kroužkovaný ležák a v neposlední řadě také výtečná italská káva. V naší restauraci je možné uspořádat jakékoliv oslavy nebo večírky přesně podle Vašich představ.

Nabízíme stylové prostory pro pořádání svatby nebo jakékoliv jiné akce. Je možné u nás zorganizovat také firemní večírky, narozeninové party a další události. V restauraci je pokrytí signálem Wi-Fi.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Tipy na výlet po okolí

Projeďte se na kole do krásných jihočeských Vodňan, parníčkem Z Purkarce na Hlubokou nad Vltavou, navštivte Týn nad Vlatvou i zajímavé infocentrum JE Temelín. Poznávejte krásy jižních Čech! V malebné vesničce Olešník na Vás čeká poklidná jihočeská náves se štíty selského baroka, v horkém létě se ochladíte v místním koupališti a až se přihlásí hlad, uvítá Vás milý personál naší restaurace Selský štít.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Budějovicích | listopa…

03.11.2024 - 03.11.2024
Senovážné nám. 2, 370…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete