Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wellness pobyty - Konstantinovy Lázně

Konstantinovy Lázně

Dovolenou v jedné z nejčistších oblastí České republiky si můžete dopřát v Konstantinových Lázních. Odpočinek, relax a pohodu s přáteli či s rodinou poznáte v panenském prostředí přírodních a historických zajímavostí. Sílu do života Vám dodá náš léčivý Prusíkům pramen nebo vyhlášený bylinný likér Konstantin. V rámci zde nabízených programů je pro Vás k dispozici komfortní ubytování v lázeňských d…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Plzeňská/58, Konstantinovy Lázně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Konstantinovy Lázně

Fotogalerie k článku

Dovolenou v jedné z nejčistších oblastí České republiky si můžete dopřát v Konstantinových Lázních. Odpočinek, relax a pohodu s přáteli či s rodinou poznáte v panenském prostředí přírodních a historických zajímavostí. Sílu do života Vám dodá náš léčivý Prusíkům pramen nebo vyhlášený bylinný likér Konstantin. V rámci zde nabízených programů je pro Vás k dispozici komfortní ubytování v lázeňských domech Palacký, Purkyně, Mánes a Alžbětin dvůr pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, televizorem se satelitním příjmem, rádiem, ledničkou a telefonem. V každém programu je možné prodloužení pobytu dle dohody. Konstantinovy Lázně leží na okraji Tepelské vrchoviny v nadmořské výšce 520 metrů v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Historii můžeme sledovat již od 16. století. Našich 7 lázeňských penzionů a tři lázeňské hotely Vás plně zabezpečí v pohodlí wellness pobytů, které jsme na letošní rok připravili.

Možnosti stravování

Polopenze snídaně, večeře,plná penze.Možnost dokoupení plné penze.

Popis okolí

Jsme z jednich turisticky nejvyhledávanějších míst v české republice. Cyklotrasy jsou zde ve výběru až do 80 km. Naučné stezky, zříceniny, kláštery a zámky Vás plně uspokojí ve Vašem volném čase.

Tipy na výlet po okolí

Naučná stezka Hradišťský vrch,naučná stezka Šipín,naučná stezka Krasíkov - Ovčí vrch,zřícenina Gutštejn,Ovčí vrch,Krasíkov,klášter Teplá,Úterý,Betlémský rybník,Bezdružický zámek,studánka lásky,zřícenina Falkštejn,aj. .

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Muziq 2024 - Tachov

08.06.2024 - 08.06.2024
Letní parket u Bělčáka

Festival Muziq v Tachově zve na druhý ročník!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete