Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek a konferenční centrum - Liblice

Liblice

Po ukončení rekonstrukce, kterou spolufinancovala Evropská unie, vzniklo v prostorách zámku moderní konferenční centrum splňující rostoucí požadavky na špičkově vybavené prostory. Zcela jedinečné je propojení barokní architektury zámku s konferenčními prostorami, vybavenými nejnovějšími high-tech technologiemi, které splňují veškeré požadavky při pořádání konferencí, seminářů či vzdělávacích akcí…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Liblice 61, Liblice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mělník
Obec
Liblice

Fotogalerie k článku

Po ukončení rekonstrukce, kterou spolufinancovala Evropská unie, vzniklo v prostorách zámku moderní konferenční centrum splňující rostoucí požadavky na špičkově vybavené prostory. Zcela jedinečné je propojení barokní architektury zámku s konferenčními prostorami, vybavenými nejnovějšími high-tech technologiemi, které splňují veškeré požadavky při pořádání konferencí, seminářů či vzdělávacích akcí na mezinárodní úrovni.

Ubytování

Zámecký hotel Liblice je certifikován Asociací hotelů a restaurací v kategorii čtyřhvězdičkového hotelu. Všechny pokoje jsou vybaveny příslušenstvím, k dispozici je chladnička s minibarem, TV – LCD, trezor, vysoušeč vlasů a přípojka k internetu. Kromě komfortního vybavení výrazně překračujícího uvedenou kategorii jsou pokoje vybaveny dobovým nábytkem.

Zámecký hotel Liblice disponuje celkovou kapacitou 53 pokojů, 114 lůžek. Pokoje se nachází v hlavní budově zámku, které jsou stylově dobově vybaveny. Další pokoje jsou umístěny ve dvou dependancích-západní a východní, tyto pokoje jsou zařízeny do moderního stylu.

Konferenční centrum

Jsme dokonalé místo s vysokým stupněm reprezentace. Klientům poskytujeme široké konferenční zázemí a současně jsme i atraktivním místem pro schůzky s obchodními partnery.

Sály a salónky jsou až pro 200 osob s vybavením i pro velmi náročného klienta. Semináře, konference a firemní akce, dokážeme pro naše klienty zajistit doprovodné programy jakéhokoliv druhu, outdoorové i indoorové akce, teambuildingové akce, výlety,adrenalinové sporty (čtyřkolky, jízda obřím traktorem, paintball, lukostřelba), jízda na koni, projížďka kočárem, zapůjčení jízdních kol (k dispozici cykloturistické mapy), živá hudba, zábavný program. Při každé konferenci i jiné akci zajišťujeme technickou asistenci.

Zámecký park, obora

Zámecký park, který je převážně ve francouzském stylu prošel z větší části obnovou. V praku roste mnoho krásných vzrostlých stromů- je zde v zastoupení platan, lípa, metasekvoj čínská, lyriovník tulipánokvětý, dub,atd…Ve spodní části parku se nachází jezírko, ve kterém se rozmnožují vzácné druhy žab, jako např. ropucha obecná, skokan hnědý, apod…

Zámecká obora má charakter přirozeného lužního lesa s převahou listnatých porostů, které zastupuje dub letní, jasan ztepilý a mléč. Uprostřed obory se na rozloze 2,27 hektaru nachází přírodní rezervace SLATINNÁ LOUKA u Liblic, která je zařazena do soustavy NATURA 2000, a je příkladem posledního zbytku slatinných luk, které se zde dříve hojně vyskytovaly. Rostou zde vzácné a ohrožené druhy rostlin,např.prstnatec pleťový, kosatec žlutý, vstavač vojenský,a další.

Co nabízíme?

Zámek Liblice je ideálním místem pro pořádání svatebních oslav s nezapomenutelnými zážitky. Zkušený tým odborníků se o Vás postará od Vaší první návštěvy až po samotnou realizaci svatebního dne. Zámek Liblice vybízí k zásnubám, svatebním obřadům i celým svatebním slavnostem. Neopomenutelnou součástí jsou oslavy stříbrné, zlaté a diamantové svatby.

Kde svatby probíhají?

Svatební obřady se mohou uskutečnit v Mramorovém sále, francouzské zahradě nebo na letní terase. Fotografování v zámeckých interiérech i exteriérech. Svatební hostiny v zámecké restauraci s večerní party na letní terase, ubytování v zámeckých pokojích.

Možnosti stravování

Zámecká restaurace Vám nabízí komfortní posezení v kouzelném prostředí s příjemnou a profesionální  kuchyní a obsluhou. Široká nabídka jídel, i nápojů. Připravíme pro Vás snídaně, obědy, večeře, bankety, svatební hostiny, rauty, recepce a koktejly, coffeebreaky,…Naše restaurace je také vyznamenána "puncem kvality"  týkající se ryze českých pokrmů, a to Czech specials . 

Relaxační zóna – wellness a zámecká vinárna

Toto místo je ideální pro skloubení pracovní činnosti a relaxace, nebo jen odpočinku. V našem zámeckém wellness centru nabízíme našim hostům odpočinek, a to zajištěním masáží dle výběru, sauny, vířivou vanou, horkou lavicí s hvězdným nebem.

V zámecké vinárně mohou naši hosté prožít příjemnou atmosféru, při skleničce dobrého vína, u krbu, a za poslechu libozvučných tónů hudby. Disponujeme také vlastní vinotékou.

Popis okolí

Přestože se zdá, že tento region je ve stínu hlavního města Prahy - co do obchodu, historie, nabídky výletů a dalších služeb, opak je pravdou. Tento velmi atraktivní region Kokořínsko a Polabí nabízí celou řadu výletů, bohatou historii a krásnou přírodu s možností plavby po řece.

Tipy na výlet po okolí

V okolí zámku Liblic můžeme našim návštěvníkům, hostům nabídnout několik tipů na výlety.

V naší blízkosti, cca 9 km od Liblic, se nachází město Mělník, který skýtá mnoho možností, návštěva zámku Mělník, výlet na lodi, prohlídka podzemí Mělníku, atd…Další dostupnou možností je koupání pro naše hosty:koupaliště Mšeno, Konětopy.

Další města v okolí, které stojí za to navštívit: Neratovice, Kostelec nad Labem, Brandýs nad Labem, Stará Boleslav.

Výlety na hrady a zámky v okolí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hrnčířské slavnosti 2024 - Nelahoze…

20.04.2024 - 21.04.2024
Zámek Nelahozeves

O víkendu 20. a 21. dubna 2024 se otevřou brány zámku v Nelahozevsi veřejnosti. Tentokrát renesanční zámek ze 16.…

LiStOVáNí.cz: Kluk z kostek 2024 - …

21.04.2024 - 21.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Akční scénické čtení z knihy Keith Stuarta

O Palečkovi 2024 - Mělník

21.04.2024 - 21.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Pohádka

Instinkt 2024 - Mělník

22.04.2024 - 22.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Divadelní představení

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete