Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Hostačov - Skryje

Skryje

Zámek Hostačov je památkově chráněný renesanční zámek postavený na základech středověké tvrze, v rodinném vlastnictví. Nedávno oživen jako penzion a konferenční centrum vítá hosty k životu na zámku. Všechny naše pokoje mají vysoké stropy a k tomu patřící okna, což k zámku přísluší. Ke každému pokoji patří samostatná koupelna s toaletou. Pokoje jsou dvoulůžkové, ale rádi dodáme postele podle přání…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hostačov 59, Skryje
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Skryje

Fotogalerie k článku

Zámek Hostačov je památkově chráněný renesanční zámek postavený na základech středověké tvrze, v rodinném vlastnictví. Nedávno oživen jako penzion a konferenční centrum vítá hosty k životu na zámku. 

Všechny naše pokoje mají vysoké stropy a k tomu patřící okna, což k zámku přísluší. Ke každému pokoji patří samostatná koupelna s toaletou. Pokoje jsou dvoulůžkové, ale rádi dodáme postele podle přání za příplatek. V pokojích jsou rychlovarné konvice na čaj nebo kávu což se doplňuje. Všechny pokoje jsou v prvním poschodí(výtah je k dispozici) s výhledem podle křídla umístění.

Možnosti stravování

Snídaně se zahrnuje do ceny pokoje a je možnost kontinentalní snídaně nebo snídaně anglického stylu, nebo něco z obou pro pořádní začatek dna. Zámecká šefkuchařka pochází z Jihoafrické republiky a nachystá pro hosty jedinečné obědy nebo večeře na požádání. Pro ty, kteří by si rádi pochutnali v přilehlém parku, nebo po cestách v okolí, můžeme nachystat plně vybavený piknik se všim, co by jste si mohli popřát, v jednoduše nositelným batůžku.

Popis okolí

Zámek Hostačov najdete v obci Skryje u Golčova Jeníkova, 90 km od Prahy, nebo 90 minut rychlíkem z hlavního nádraží Praha. Nedaleko se nachází pohádkový zámek Žleby (4 km) a UNESCO uznané město Kutná Hora. V okolí jsou také mnoho možností cykloturistiky po příjemních polních cestách.

Tipy na výlet po okolí

Kutná Hora – 22 km; zámek Žleby - 5 km; Lipnice nad Sázavou – 31 km; hrad Lichnice – 11 km; Sečská přehrada – 18 km; zřícený Hrad Oheb – 19 km; zámek Ledeč nad Sázavou - 28 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete