Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Hrádek - Hrádek

Hrádek

Dne 24. června 2010 se po dlouhouleté rekonstrukci znovu otevřel veřejnosti zámek v Hrádku u Sušice jako "Společenské, kulturní a ubytovací centrum".Hotel Vám nabízí nejlevnější ubytování na nejkrásnějším zámku v okolí. Pokoje jsou stylově vybavené dle jejich historického původu či vybavení, a to ve stylu Ludvíka XV. a francouzského rokoka, tudorovské renesance a anglického chippendalu.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hrádek 1, Hrádek
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Hrádek

Fotogalerie k článku

Dne 24. června 2010 se po dlouhouleté rekonstrukci znovu otevřel veřejnosti zámek v Hrádku u Sušice jako "Společenské, kulturní a ubytovací centrum".

Hotel Vám nabízí nejlevnější ubytování na nejkrásnějším zámku v okolí. Pokoje jsou stylově vybavené dle jejich historického původu či vybavení, a to ve stylu Ludvíka XV. a francouzského rokoka, tudorovské renesance a anglického chippendalu. Můžete si vybrat z nabídky pokojů Classic, Exclussive, De Luxe a Královských apartmánů.

V celém hotelu je zákaz kouření, pouze na venkovní terase a na nádvoří zámku je kouření povoleno. K vybavení hotelu také patří vlastní parkoviště, úschova a půjčování kol. Pro nejmenší Vám zdarma zapůjčíme dětskou židličku či za poplatek postýlku. Pro dlouhé chvíle je vybaven Svatební sál, kde si můžete půjčit společenské stolní hry, kostky či skládačky pro děti, k dispozici je zde i DVD přehrávač. V hotelu je možné připojení k internetu.

Možnosti stravování

Chcete ochutnat poctivou a kvalitní českou a staročeskou kuchyni v moderní úpravě? Přijeďte na Zámek Hrádek u Sušice, kde se o Vás postarají kuchaři oceněni v mnoha domácích i zahraničních soutěžích a členové AKC ČR.

Popis okolí

Zámek Hrádek leží v obci HRÁDEK U SUŠICE v předhůří Šumavy, v údolí říčky Ostružné, 4 km od města Sušice.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete