Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Oáza zdraví - Dolní Bousov

Dolní Bousov

Oáza zdraví v Českém ráji je rekreační areál na okraji Českého ráje, který poskytuje v prostorách zámku ve Vlčím Poli možnost strávit dovolenou nebo svatební den, pořádat firemní akce, výlety pro děti a školy v přírodě. K ubytování zde slouží tři 1 až 2 pokojové apartmá s vlastním příslušenstvím a kuchyňským koutem pro 2 - 5 osob. Dále jsou zde 2 až 3 lůžkové pokoje se společným příslušenstvím a …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vlčí Pole 25, Dolní Bousov
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Dolní Bousov

Fotogalerie k článku

Oáza zdraví v Českém ráji je rekreační areál na okraji Českého ráje, který poskytuje v prostorách zámku ve Vlčím Poli možnost strávit dovolenou nebo svatební den, pořádat firemní akce, výlety pro děti a školy v přírodě. K ubytování zde slouží tři 1 až 2 pokojové apartmá s vlastním příslušenstvím a kuchyňským koutem pro 2 - 5 osob. Dále jsou zde 2 až 3 lůžkové pokoje se společným příslušenstvím a turistické pokoje se společným příslušenstvím. Celková kapacita je 13 pokojů s 50 lůžky včetně 9 přistýlek.

Možnosti stravování

Snídaně, obědy, večeře, dezerty a nápoje dle výběru jsou podávány hostům v zámecké restauraci. Nabízí zde chutné jídlo, k tomu na Vás čeká příjemný personál, slušné ceny a velice příjemné prostředí.

Popis okolí

Areál se nachází v malé vesničce, v tichém přírodním prostředí u lesa nedaleko obce Dolní Bousov.

Tipy na výlet po okolí

Areál zámku ve Vlčím Poli se nachází v Chráněné krajinné oblasti Český ráj. V tomto romantickém kraji ležícím na středním toku Jizery se snoubí rozmanitost přírodních krás s bohatými historickými památkami – hrady, zámky, lidovou architekturou -Kozákov, Trosky, Kost, Sedmihorky, Valdštejn, Bozkovské jeskyně atd.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete