Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kam na pálení čarodějnic v Praze 2015

Praha

Atlas Česka by rád všechny své čtenáře pozval na čtvrteční magickou noc, která je ve starobylých tradicích spojována s čárami a kejklemi obávaných i tajuplných čarodějnic. Z nabídky mnoha desítek akcí konaných v našem hlavním městě si jistě vybere každý z Vás.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Atlas Česka by rád všechny své čtenáře pozval na čtvrteční magickou noc, která je ve starobylých tradicích spojována s čárami a kejklemi obávaných i tajuplných čarodějnic. Z nabídky mnoha desítek akcí konaných v našem hlavním městě si jistě vybere každý z Vás.

Kouzelná Filipojakubská noc přitáhne i letos všechny milovníky zábavy, opékání buřtů a posezení u kytarových melodií na "Slet čarodějnic na Jahodnici", které pořádá TJ Sokolo Jahodnice. Pro malé čarodějnice a černokněžníky pak zajímavý program plný společného veselí připravili organizátoři dalšího ročníku "Čarodějnic v Karlínském Spektru". Těšit se můžete na plné využití lanového centra, lodiček i plápolající táborák. Poslední dubnový večer též láká na "Malostranské čarodějnice", které zahrnují slavnostní maskovaný průvod putující od Mostecké ulice na Kampu, program zahrnující pálení čarodějnic, opékání buřtíčků a bouřlivý hudební doprovod. Ten samý večer se snad všechny čarodějnice ze čtvrté městské části sletí na "Oslavy čarodějnic v Hobby centrum Praha". Komornější, ovšem neméně zajímavý program si pro letošní poslední dubnové odpoledne připravili organizátoři "Čarodějnic na Pankráci u Café Na půl cesty", kde si v parkovém areálu můžete opéct buřty či poslechnout koncert některé z pozvaných kapel. Zapomenout bychom neměli ani na "Čarodějnický rej před Švehlovou sokolovnou na Praze 15", kde pro Vás chystají zábavné soutěže, velkou ohňovou vatru, zpívání s kytarou či nezbytné pálení čarodějnic. Hojně navštěvovanou akcí budou jistě i letos "Čarodějnice ve Žlutých lázních", které neoficiálně otevřou zdejší návštěvnickou sezónu. Na všechny účastníky čeká speciální kouzelný pořad Abrakadabra, interaktivní show se spoustou her a zábavy, malování na obličej či výroba nefalšovaných čarodějnických amuletů. Na Praze 5 pak zaujme zvláště "Čarodějnice Creative World Praha", zaměřený na tajemno, čarování, věštění osudu či mystiku obecně. Pro malé kouzelnice a kouzelníky je přichystán "Čarodějný den v dětských klubech Ďáblík, Karlík a Osmík".

Za pozvání jistě stojí i letošní "Čarodějnice na Ladronce", spojené letos  s koncertem oblíbené kapely Buty. Dobře se pobavit a k tomu nakoupit dobré jídlo můžete na "Jarních břevnoských trzích spojených s pálením čarodějnic". Kouzelný večer též jistě zažijí i všichni účastníci "Pálení čarodějnic na Bobové dráze v Praze na Proseku", kteří se mohou těšit i na speciální fotografování v průběhu celého večera. Kouzelnou atmosféru bude mít i odpoledne nazvané "Čarodějnický táborak v DDM Monet v pražských Modřanech". Na fotbalovém hišti SK Čechie Uhříněves se od 17 hodin koná oblíbené "Pálení čarodějnic" se zábavným programem pro malé i velké. Na volném prostranství mezi Slunečním městem a Dětským domevem na Zbraslavi si všichni zúčastnění budou moci opéct buřtíky při "Pálení zbraslavských čarodějnic". Při "Čarodějnicích v Modřanské roklipak zase můžete ochutnat vynikající točené pivo, opéct si špekáčky či poslechnout několik písniček od živě hrajících kapel. 

Zajímavé akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Dílna všímavosti: Ruka mine bok, sl…

25.04.2024 - 25.04.2024
Meditační zahrada HAMU

PREMIÉRA V Meditační zahradě HAMU S sebou: mobil a sluchátka

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete