Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lodě Natal a Porto jsou připraveny na novou sezónu

Praha

Atlas Česka zve všechny naše čtenáře na neopakovatelný zážitek spojený s romantickou plavbou lodí napříč naším hlavním městem Prahou. Letošní jaro s sebou přineslo nejen nebývale teplé počasí přímo lákající k okouzlující projížďce, ale i celou řadu novinek a inovací, které plavby po Vltavě činí ještě atraktivnějšími než doposud.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Atlas Česka zve všechny naše čtenáře na neopakovatelný zážitek spojený s romantickou plavbou lodí napříč naším hlavním městem Prahou.  Letošní jaro s sebou přineslo nejen nebývale teplé počasí přímo lákající k okouzlující projížďce, ale i celou řadu novinek a inovací, které plavby po Vltavě činí ještě atraktivnějšími než doposud. Těší se na Vás posádka společnosti Plavby - Vltava.

Natal a Porto jsou připraveny na novou sezónu
Natal a Porto jsou připraveny na novou sezónu

Ovocná plavba

Tou pravou bombou ve smyslu originálního zážitku i vitaminového povzbuzení je zcela nová "Ovocná plavba pro dobrou náladu", která bude patřit k hlavním lákadlům nadcházející plavební sezóny. Během speciální hodinové okružní plavby historickým centrem Prahy se můžete těšit na osvěžující ovocné speciality, které z relaxačně-vzdělávacího výletu učiní doslova nezapomenutelný zážitek pro každého z Vás. Pochutnat si můžete na ovocném salátu z těch nejčerstvějších surovin, sklenku delikátního sektu či stále oblíbenější letní koktejl. Organizátoři samozřejmě nezapomněli ani na nejmenší, pro které je přichystán nealkoholický míchaný nápoj či bonusová hra pexeso s obrázky výletních lodí. Trasa plavby Vás pak proveze okolím secesního Čechova mostu, pobřežím tajuplné Kampy, zblízka představí proslavený Karlův most, poodhalí panorama Pražského hradu z neobvyklé perspektivy či rozezní harmonické tóny klidu a relaxace v okolí slovutného Rudolfina. Tak tedy neváhejte a přivítejte rozkvétající jaro v rytmu ovocné samby!

Brunch na lodi

Velikonoční svátky každoročně přinášejí chvíle duchovního rozjímání i vzájemné rodinné pospolitosti. Atlas Česka by Vás rád pozval na oblíbenou plavbu po Vltavě, která startuje právě o nadcházejících svátcích a plně koresponduje s pohodovou atmosférou a jedinečnými zážitky. Jedná se o speciální "Brunch na lodi", který po celou sezónu bude o poslední neděli v měsíci rozdávat radost všem námořníkům a uspokojovat jejich mlsné jazýčky. Během 90 minutové plavby dostanete možnost ochutnat vybrané delikatesy z české i světové kuchyně a jako bonus si pak pod dohledem zkušených průvodců užijete 90 minutovou prohlídku malebné Malé Strany. Dozvíte se mnohé o historii pohádkově malebné Kampy, zavítáte do Valdštejnské zahrady a na vlastní oči spatříte i slavné Pražské Jezulátko v kostele Panny Marie Vítězné. Brunch na lodi zkrátka přináší unikátní zážitek určený pro celou rodinu, který byste si jistě neměli nechat ujít.

Ovocná plavba pro dobrou náladu je novinkou naší letošní sezóny
Ovocná plavba pro dobrou náladu je novinkou naší letošní sezóny

Poznávejte život pod hladinou Vltavy

Zajímavostí nové sezóny je i nabídka propojení několika neotřelých zážitků v báječný den plný zajímavostí, zábavy i poučení. Každému z účastníků některé z okružních plaveb centrem Prahy se nabízí možnost navštívit okouzlující výstavu "Pod hladinou Vltavy", která představuje život sladkovodních ryb v naší nejznámější řece. Po absolvování okružní plavby obdržíte slevovou poukázku na 10 % z ceny vstupného na tuto báječnou výstavu, která je k vidění na nedalekém Staroměstském náměstí. Zvláštní bonusy pak získávají i školní skupiny, pro které je připraven speciální slevový balíček.

Objevujte jarní Prahu

Ve výčtu zajímavých akcí konaných v rámci plaveb po pražské části Vltavy bychom neměli zapomínat ani na připomínku těch nejoblíbenějších akcí, připravených pro Vás i na letošní rok. Jedná se zvláště o "Hodinovou plavbu centrem Prahy", která nabízí jedinečnou možnost prohlédnout si známé pražské památky z doposud nevídané perspektivy. Netradičním zpestřením volného dne je i "Dvouhodinová plavba s průjezdem zdymadel, kávou a dezertem". Nejen že si při ní pochutnáte na lahodném dezertu a delikátní kávě, ale prozkoumáte i specifika, kterým musí lodě čelit při proplutí plavební komorou Smíchov. Ideálním tipem na romantickou schůzku je pak "Plavba večerní Prahou", jejíž atmosféru podpoří živá hudba přímo na palubě lodi či výhled na honosně osvícené pražské památky. A chcete-li si s přáteli užít pořádnou porci zábavy a k tomu se skvěle najíst, neměli byste vynechat "Grilování na Vltavě", umocněné skvělou country kapelou, atraktivním průjezdem zdymadly, výběrem z vepřového, kuřecího či rybího masa či zábavným programem pro malé námořníky a námořnice. Pro naše starší spoluobčany pak nabízíme příjemnou "Plavbu pro seniory", která přímo vybízí k oddychu a rozjímání při poslechu vyprávění příběhů ze staré Prahy a představuje ideální tip pro nevšední dárek či drobnou pozornost.

Vydejte se na výpravu pod hladinu Vltavy. Je překvapivě pestrá.
Vydejte se na výpravu pod hladinu Vltavy. Je překvapivě pestrá

 

 

Zajímavé akce v okolí

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

27.07.2024 - 27.07.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Letní staré hudby 2024 - Fantasia P…

29.07.2024 - 29.07.2024
Trojský zámek

Vášeň a touha v portugalských operách a písních 18. století

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete