Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 30. - 31. ledna

Víkend po pátečních pololetních prázdninách bude plný zajímavých akcí zejména pro rodiny s dětmi. Ale potěšit vás můžeme i pozvánkou na pražský koncert Ellie Goulding, svatební veletrhy a celorepublikové masopustní veselí.

Víkend po pátečních pololetních prázdninách bude plný zajímavých akcí zejména pro rodiny s dětmi. Ale potěšit vás můžeme i pozvánkou na pražský koncert Ellie Goulding, svatební veletrhy a celorepublikové masopustní veselí. 

Praha

Pololetní prázdniny si můžete užít se svými dětmi například v pražské zoo, kde mají od pátku do neděle připravený zajímavý program, který se bude odehrávat v pavilonu goril a na dalších místech. V sobotu uvítá Staroměstské náměstí Velký slet masek, tradiční zahajovací ceremoniál pražské masopustní sezóny. Bujarou masopustní oslavu můžete zažít i na zámku Ctěnice, která vypukne v neděli od 10.00 hodin.

V sobotu přivítá O2 arena britskou zpěvačku Ellie Goulding a její novou desku Delirium. V neděli do Prahy do klubu Roxy poprvé zavítá americký raper a R&B zpěvák Jeremih. Představí také svou novou desku - Late Nights.

V neděli můžete vyrazit také na malé sportování s Monkey’s Gym a First Bike do Galerie Harfa

Středočeský kraj

Pokud v sobotu navštívíte Hornický skanzen Mayrau ve Vinařicích u Kladna, zažijete zde pravý masopust a průvod masopustních masek. Na masopust můžete v neděli vyrazit také do Slaného nebo Mladé BoleslaviDivadlo A. Dvořáka v Příbrami pořádá divadelní ples. Zatančit si na něm můžete tuto sobotu. 

Jihočeský kraj

Stínidlo na stolní lampu technikou Tiffany si můžete vyrobit na kurzu v Českých Budějovicích, který se koná od pátku do neděle. V Jihočeském kraji můžete samozřejmě vybírat i z nabídky masopustů. V sobotu se koná masopust v Horní Plané nebo v malebné Třeboni. Skvělou zábavu můžete zažít na Housově mlýně u Tábora, kde pořádají pravidelné sobotní obědy s prohlídkou filmové zbrojnice.

Královéhradecký kraj

Pokud letos chystáte svatbu, pak jistě najdete inspiraci na trutnovském svatebním veletrhu, který je připraven na sobotu. 22. ročník cestovatelského promítání zve všechny nadšence poznávání cizích zemí také do Trutnova. Akce se koná tuto sobotu. S vašimi dětmi pak můžete zažít velký dětská karneval plný tance a soutěží v Rychnově nad Kněžnou.

A nezapomínáme ani na tip na masopustní veselí v regionu. Jičínský masopust Vás čeká v neděli, kde jinde než v Jičíně.

Pardubický kraj

Do Chrudimi se zajeďte podívat na výstavu železničních modelů, která se koná od pátku do neděle ve výstavní síni Karla Pippicha. Svatební veletrh v Pardubicích otevře své brány od pátku do soboty a představí krásnou svatebních šatů, snubních prstenů, svatebních kytic a dalšího.

S kolekcí Lego Star Wars si můžete přijít užít zábavu od soboty do neděle v Atriu Paláci v Pardubicích.

Ústecký kraj

O víkendu se můžete vypravit do přírody na Brtnické ledopády, tradiční sportovní a turistickou akci v pohádkové krajině skal a ledopádů. Nenechte si ujít sobotní představení v Ústí nad Labem, kde Vám mladí zpěváci a dirigenti ze zahraničí spolu s Orchestrem Severočeského divadla představí v koncertním provedení Verdiho operu Trubadúr.

Soboty v Centru Pivovar Děčín patří již tradičně dětem. Tentokrát Vás čeká práce s 3D perem, keramická dílna a výroba karnevalových masek.

Liberecký kraj

Máte-li rádi čokoládu, pak si nenechte ujít Čokoládový festivalObchodním centru FORUM v Liberci. O víkendu si můžete také zasportovat a vyrazit s běžkami na bílou stopu na Jilemnickou 50. Známý Dlaskův statek v Dolánkách má na sobotu připraven masopust i s průvodem masek a dalším programem. Průvod maškar a masopustní rej se objeví v neděli i v Semilech.

V sobotu odpoledne se můžete vydat za Youtubery do OC Nisa v Liberci.

Moravskoslezský kraj

Akce Lego Star Wars zavítá o víkendu do Avion Shopping Parku v Ostravě. Akci jistě ocení nejen děti, ale jistě i jejich rodiče. Masopustní průvod Štramberkem vyrazí stejnojmenným městem v sobotu. Pěvecké sdružení moravských učitelů a členové Janáčkovy filharmonie Ostrava se potkají na společném koncertě v neděli v Domu kultury města Ostrava

Olomoucký kraj

Masopustní zábava bude k vidění v sobotu obci Cholina. Součástí bude i masopustní průvod, který zakončí zabijačka. Dětský karneval si můžete se svými dětmi užít v Přerově a pokud byste své děti rádi vzali na loutkové divadlo, tak jej pro Vás hrají v neděli v Olomouc City.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete