Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tipy na víkend 9.-10. ledna

Už jsou pryč pestré silvestrovské oslavy a akce ke konci roku 2015. Druhý lednový víkend roku 2016 už přináší některé zajímavé akce, na které bychom Vás rádi upozornili.

Už jsou pryč pestré silvestrovské oslavy a akce ke konci roku 2015. Druhý lednový víkend roku 2016 už přináší některé zajímavé akce, na které bychom Vás rádi upozornili.

Praha

Pokud se zajímáte o Peru, pak Vás může zlákat sobotní přednáška s názvem A zase to Peru, která se bude věnovat této tajuplné zemi plné záhad, zvláštností a krásné přírody.

S dětmi se můžete vydat také za sportem na Šutku, kde je v sobotu připraveno volejbalové klání pro malé hráče Novoroční kometa na Šutce. Součástí bude i ukázka profesionálního volejbalu. 

Pestrý sobotní program doplňuje i prodejní akce pro milovníky živé přírody - výstava Živá exotika. Tak pokud chcete prodat, koupit nebo vyměnit živé zvíře, vydejte se v sobotu na Výstaviště do Holešovic. V sobotu se také koná Noční výprava přírodovědeckou expozicí Noemova archa. Tuto nevšední prohlídku pro Vás připravili v Nové budově Národního muzea.

Středočeský kraj

Od pátku do neděle můžete přispět v Benešově na dobrou věc, probíhá zde totiž Tříkrálová sbírka 2016, která přivede koledníky možná i k Vašemu prahu.

Královéhradecký kraj

Pokud bydlíte v Náchodě nebo jeho okolí, pak si v sobotu si nenechte ujít Ples města Náchod, který se koná v Městském divadle dr. Josefa Čížka.

Ústecký kraj

V neděli můžete vyrazit na výlet zvaný Zimním středohořím: na kouřící horu. To je pozvánka na další akci offroad safari na Mostecku.

Liberecký kraj

Od pátku do neděle probíhá v Libereckém kraji jedna z nejslavnějších českých zimních akcí - Jizerská padesátka. Ať už jako divák nebo účastník, nenechte si tuto jedinečnou akci ujít. Sportovní náboj má i akce zvaná Chrastavské šlápoty, tedy turistický pochod z obce Chrastava, který se koná tuto sobotu. a do třetice sportovních aktivit z kraje přinášíme závod v běhu na lyžích v Bradlecké Lhotě.

Jihočeský kraj

Dům kultury Strakonice pořádá v sobotu Myslivecký ples, kam jsou zváni všichni ti, kteří rádi tančí a mají rádi plesovou zábavu.

Karlovarský kraj

Plesová zábava je připravená v sobotu také v Sokolově v Karlovarském kraji. V tomto případě jste zváni na Závěrečný ples pro mládež do Velkého sálu MDK Sokolov.

Kraj Vysočina

Slavnostní novoroční koncert s přípitkem starosty si připravili v Třebíči až na neděli 10. ledna. Můžete se těšit na vystoupení Moravského klavírního tria spolu s operními hosty a svátečně laděný program.

Jihomoravský kraj

Na Hanácký bál se můžete vypravit v sobotu do Vyškova. Těšit se můžete i na tombolu. Pravidelná chovatelská burza Aquaterra Brno, která je určená pro širokou veřejnost je připravená na neděli.. Na burze můžete zakoupit akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího.

Podivný případ se psem je název představení, které si na neděli připravilo Městské divadlo Brno.

Olomoucký kraj

V Olomouci připravili pořadatelé akci na zahájení plesové sezóny - tedy Městský bál. Bál se koná v Áčku na výstavišti Flora a čeká Vás zábavný večer plný slavných melodií českého i světového filmu. A v kraji můžete vyrazit na Sportovní ples i v Přerově, který je připraven na sobotu v hotelu Jana.

Zlínský kraj

Ve Zlíně v sobotu pořádají Tříkrálový festival, charitativní akci, na které Vás čeká řada pochoutek i hudební vystoupení různých kapel.

Moravskoslezský kraj

Karneval pro nejmenší děti se koná v Domě dětí Ostrava Vratimov  tuto sobotu. Děti se mohou těšit na odpoledne plné hudby a tanců, rej masek, vyhodnocení nejlepší masky, volbu miss a missáka karnevalu, kolo štěstí a bublinkovou šou.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Štěrkovna Open Music 2024 - Hlučín

25.07.2024 - 28.07.2024
Hlučín

Zveme vás na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře.

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. červenec

Dnes má svátek Věroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete