Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Adventní plavby na Vltavě

Praha

Atlas Česka zve všechny naše čtenáře na neopakovatelný zážitek spojený s romantickou plavbou lodí napříč naším hlavním městem Prahou. Až do konce roku máte jedinečnou příležitost vybírat z bohaté nabídky originálních programů, které nadchnou rodiny s dětmi, dvojice zamilovaných dívek a chlapců, party přátel a kolegů, zkrátka zástupce všech věkových generací i rozmanitých profesí.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Atlas Česka zve všechny naše čtenáře na neopakovatelný zážitek spojený s romantickou plavbou lodí napříč naším hlavním městem Prahou. Až do konce roku máte jedinečnou příležitost vybírat z bohaté nabídky originálních programů, které nadchnou rodiny s dětmi, dvojice zamilovaných dívek a chlapců, party přátel a kolegů, zkrátka zástupce všech věkových generací i rozmanitých profesí.

Noční plavba Prahou
Noční plavba Prahou má úžasnou atmosféru

V poslední době si stále více návštěvníků oblíbilo úžasné "Plavby centrem Prahy" či "Hodinovou plavbu centrem Prahy s kávou a dezertem". Jejich poetiku oceníte naplno až ve chvíli, kdy si jako zasloužilý námořník necháte ovívat zasněnou tvář podzimním vánkem a kolem Vás budou tvořit čestnou stráž ty nejkrásnější historické památky Prahy. Speciální zážitek pro náročnější klientelu pak nabízí "Dvouhodinová plavba s průjezdem zdymadel", která všem účastníkům odhalí doposud skrývaná tajemství pražské lodní dopravy. Nejzaručenějším tipem na romantickou schůzku či slavnostní dárek pro blízké představuje pak "Noční plavba Prahou", která kromě fantasticky nasvícených pražských pamětihodností potěší i vybrané gurmány formou delikátních gastronomických specialit. Pokud byste rádi potěšili svou babičku či dědečka, doporučujeme Vám originální "Plavby pro seniory", které zajisté potěší i vzpomínkové vyprávění o historickém vývoji našeho hlavního města.

K blížícímu se podzimnímu počasí pak již několik let patří i oslavy svátku zemřelých, nazývaného obvykle jako dušičky či Halloween. Pro malé i velké návštěvníky je proto na počátek měsíce listopadu připravena originální "Dušičko – Helloweenská plavba se strašidlem", která během dvou hodin přichystá pro účastníky originální výzdobu ve stylu strašidelného svátku, lahodné pochoutky v podobě dýňového koláče a polévky, tajuplný hudební doprovod, veselé hrátky při společném dlabání dýně a spoustu další fantazijní zábavy.

Advent na lodi
Zvolněte v předvánočním shonu na adventní plavbě

V závěru roku se pak již neodmyslitelnou součástí života Pražanů staly oblíbené a stále populárnější "Adventní plavby po Vltavě", které se soustředí na připomínku blížících se Vánoc. Každý člen sváteční posádky bude moci obdivovat okouzlující atmosféru zimní Prahy, vychutnávat si všudypřítomný grog či čaj, lahodné vánoční cukroví a to vše za zvuku tradičních českých koled. A protože k Vánocům neodmyslitelně patří i obdarovávání našich blízkých, dovolujeme si Vám v závěru každé z plaveb věnovat malou upomínkovou pozornost.

Zároveň bychom Vás rádi upozornili na možnost objednat si některý z dárkových poukazů na Vámi vybraný typ plavby, který potěší nejen svým obsahem, ale i formou. Vybírat můžete například z originální truhličky s pokladem zvoucí na exkluzivní večeři, dárkového pergamenu zabaleného jako vzkaz v lahvi či zamilovaného srdce na dárkové krabičce. Třeba se pak rozhodnete i pro neopakovatelný zážitek v podobě "Svatby na lodi v Praze" či si jen s přáteli zpříjemníte nedělní odpoledne "Grilováním masových specialit na lodi". Naše moderní a pohádkově vybavené lodě Porto a Natal zkrátka přinášejí všem jejím návštěvníkům nespočetné množství originálních zážitků a spontánní radosti v průběhu celého roku. 

Dárkové poukazy na vánoce

Zajímavé akce v okolí

Veselé Velikonoce s kraslicemi od C…

26.03.2024 - 01.04.2024
Praha

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i…

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Křivoklátský rychlík na velikonoční…

30.03.2024 - 30.03.2024
Železniční stanice

Historický motorový vlak na královský hrad Křivoklát. Tradiční velikonoční program. Speciální prohlídky. Muzeum českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete