Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Smíchovská náplavka zažije třetí ročník legendární freestyle show COOLIFE FEST pod taktovkou Prima COOL

21.05.2022 Praha

Největší freestyle show, která v ČR nemá obdoby, odstartuje už v sobotu 21. května na pražské náplavce. Hned od rána rozpumpují návštěvníkům adrenalin exhibicemi zástupci českého freeskiingu a snowboardingu, swoop freestylu, highdivingu, fly, jet i skateboardů. Pro milovníky BMX si kanál Prima COOL připravil opravdovou pecku – mistrovství ČR v minirampě na pontonu uprostřed Vltavy! A co víc? COOLIFE FEST budou celý den provázet zajímavé workshopy, filmy i přednášky, zakončené koncertem Paulieho Garanda, který se postupně prolne do afterparty na Cargo Gallery s jedinečnou atmosférou – to celé na břehu Vltavy. Akci pořádá primácká agentura SOLOOTIONS a je pro všechny návštěvníky zdarma.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Smíchovská náplavka
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V sobotu 21. května nabídne pražská náplavka třetí ročník největší letní freestyle show COOLIFE FEST. Na návštěvníky čeká doslova dechberoucí program v čele s exhibicemi reprezentantů a legend freeskiingu a snowboardingu, jako jsou Marek Skála, Vojta Břeský, Radek Palkoska nebo Jan Febr, kteří předvedou své triky na ještě větších skocích než v uplynulých ročnících. Chybět nebude exhibice Highjump a Swoop Freestyle Show nejlepších českých skydiverů, mistra ČR Petra Civína ve Flyboard Show ani banda šílenců bez pudu sebezáchovy kolem Malyow Silvera – surfařů na motorovém surfu.

"COOLIFE FEST je jedním z mladších eventů v portfoliu Prima COOL, který si za pouhé dvě sezóny své působnosti získal tisíce fanoušků z celé republiky a hned v prvním roce ukázal enormní zájem o adrenalinové sporty," říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima. "Letošní ročník posouváme zase o laťku výš a v duchu konceptu LIFE IS COOL přinášíme na hladinu Vltavy i 20palcová kola. Tentokrát nepůjde o žádnou exhibici, ale rovnou o Mistrovství ČR v BMX minirampě, kde se představí elitní čeští jezdci."

Exhibice si diváci mohou užít od 11.00 v prostorách COOL CITY, které Prima COOL postaví na Smíchovské náplavce. Celou akci mohou fanoušci sledovat také na sociálních sítích prostřednictvím živého streamu. Aktuální informace jsou k dispozici na Facebooku Prima COOL a Coolife.cz.

Akce navazuje na mimořádně úspěšný koncept COOL HIGHJUMP TOUR 2020, který vyvrcholil exhibiční skokanskou show na Smíchovské náplavce v Praze a vysloužil si pozornost tisíců diváků, celé řady médií i České eventové asociace, která události v rámci svých výročních cen udělila třetí místo v kategorii Zábava a showbusiness.

COOLIFE FEST je největší sportovně – adrenalinovou akcí na Smíchovské náplavce v tomto roce. Díky tomuto převzal nad akcí záštitu Mgr. Jan Chabr, radní hlavního města Prahy.

Partnerem akce COOLIFE je Radio SPIN, které posluchačům přináší nejvíc rapu v rapublice, nově i v regionech!

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Zpověď démonického rockera, příběh …

04.04.2024 - 09.04.2024
Praha

Filmy věhlasných režisérů Wima Wenderse, Fernanda Trueby nebo Alice Rohrwacher, ale i objevné debuty nastupující…

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete