Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Craft Beer Fest 2023 - Kolín

24.06.2023 Karlovo náměstí

Srdečně vás zveme na 2. ročník Craft Beer Festivalu, který se uskuteční v sobotu 24. června 2023 na Karlovo náměstí v Kolíně.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V sobotu 24. června se na Karlově náměstí v Kolíně uskuteční druhý ročník festivalu "Craft beer fest Kolín". Návštěvníci akce se mohou těšit na 18 výrobců řemeslného piva ze všech koutů naší vlasti, skvělý street food a bohatý doprovodný kulturní program v čele s kapelou Crossband. Po celý den budou na pódiu probíhat zajímavé soutěže s pivní tematikou a rozhovory s jednotlivými sládky, kteří stojí za výrobou lahodného pivního moku.

Craft beer fest není klasická pivní slavnost. Craft beer festu se mohou zúčastnit pouze malé a středně velké pivovary. Účast není dostupná velkým společnostem. Cílíme na menší pivovary, které dělají pivo poctivě a s láskou. Chceme lidem představit méně známé, mnohdy unikátní značky a zároveň ukázat, že české pivo má mnohem více rozměrů, než je všeobecně známo.

Zakládáme si na kvalitní prezentaci akce a kultuře konzumace. Vstupné na akce je zdarma, ale pivo je možné čepovat výhradně do festivalových sklenic o objemu 0,4 l, které budou k zakoupení přímo na akci za cenu 120 Kč. Tímto krokem eliminujeme plastový odpad (šetříme přírodu) a především maximalizujeme chuťový požitek. Pivo nejlépe chutná ze skla a ne z plastu. Na ploše budou umístěny vyplachovačky sklenic, díky kterým zůstanou sklenice návštěvníků stále čisté.

Mapa

Další akce v okolí

Kávový a čokoládový festival Kolín …

17.05.2024 - 18.05.2024
Městský společenský dům…

Festival kávy a čokolády je oslavou všeho, co souvisí s kávou a čokoládou… a ještě něco navíc! Zážitkové degustace ,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete