Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den Země - Dobříš

19.04.2013 Dobříš

Město Dobříš pořádá v pátek 19. dubna 2013 v době od 10:00 do 16:00 hod. na parkovišti za radnicí (Na Mírovém náměstí) oslavu Dne Země. Akce je koncipována nejen jako odměna za pomoc, ale i jako seznámení se s environmentální problematikou.Na co se můžeme těšit?- Na společnost EKO-KOM a.s. se vzdělávací akcí "Tonda Obal na cestách", součástí které budou atrakce pro děti, zaměřené na problematiku…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dobříš na parkovišti za radnicí (Na Mírovém náměstí)
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Příbram
Obec
Dobříš

Fotogalerie k článku

Město Dobříš pořádá v pátek 19. dubna 2013 v době od 10:00 do 16:00 hod. na parkovišti za radnicí (Na Mírovém náměstí) oslavu Dne Země. Akce je koncipována nejen jako odměna za pomoc, ale i jako seznámení se s environmentální problematikou.

Na co se můžeme těšit?

- Na společnost EKO-KOM a.s. se vzdělávací akcí "Tonda Obal na cestách", součástí které budou atrakce pro děti, zaměřené na problematiku třídění – maxidomino, puzzle, skákání v pytlích, házení balonkem do kontejnerů, Popelka (třídění do popelnic) a stan s pojízdnou výstavou Tonda Obal (názorné ukázky odpadů a jejich zpracování).
- Na společnost ECOBAT s.r.o., zabývající se zpětným odběrem a zpracováním baterií, která bude v promostánku Ecocheese prezentovat krabičky pro sběr baterií v domácnostech.
Na společnost Asekol s.r.o., zabývající se zpětným odběrem elektrospotřebičů, která zda zábavnou formou přiblíží tuto problematiku hlavně dětem.
- Na setkání s pracovnicemi informačního střediska města, bude možné pohovořit o plánovaných kulturních akcích či zasoutěžit si o drobné dárky.
- Při akci půjde bezplatně odevzdat vyřazené elektrospotřebiče z domácností do přistaveného kontejneru, o obsluhu kterého se postará společnost Dokas Dobříš, s.r.o. Za odevzdaný spotřebič děti dostanou od společnosti drobný dárek.

Součástí akce budou atrakce pro děti, na kterých se určitě pěkně vyřádí, i možnost občerstvení pro jejich doprovod. Všichni tak budou mít příležitost setkat se na dobříšském náměstí, trochu se odreagovat a přivítat jaro.

Město Dobříš zve občany i návštěvníky města, velké i malé, všechny, které zajímá životní prostředí a problematika odpadového hospodářství, ale i ty, kteří se chtějí jen trochu pobavit a něco zažít. Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Další akce v okolí

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

HIGHJUMP 2024 - Hřiměždice

02.08.2024 - 03.08.2024
LOM

Je tomu už dvacet pět let, kdy se v lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskutečnil první ročník závodů ve skocích do vody z…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete