Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dny fantazie v Zážitkovém parku ZEMĚRÁJ

01.05.2013 - 30.09.2013 Kovářov

SVĚT FANTAZIEVíkend ve znamení ničím netlumené fantazie. Pro vás i vaše děti je připravena řada inspirativních úkolů – můžete tvořit svébytná umělecká i kulinářská díla z různých přírodních materiálů, můžete se zapojit do hudebního koncertu na počest přírody, zatančit si v rytmu dávných melodií. A na závěr třeba udělat radost svým výrobkem někomu z vašich blízkých nebo obdarovat strom splněných…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

SVĚT FANTAZIE
Víkend ve znamení ničím netlumené fantazie.
 
Pro vás i vaše děti je připravena řada inspirativních úkolů – můžete tvořit svébytná umělecká i kulinářská díla z různých přírodních materiálů, můžete se zapojit do hudebního koncertu na počest přírody, zatančit si v rytmu dávných melodií. A na závěr třeba udělat radost svým výrobkem někomu z vašich blízkých nebo obdarovat strom splněných přání v přírodní svatyni Zeměráje.

Jedinečný přírodní Zážitkový park ZEMĚRÁJ nedaleko Orlické přehrady nabízí na ploše 9 hektarů více než stovku různých her, hlavolamů a dobrodružných úkolů. Děti zde mohou v přírodním prostředí volně běhat, vymýšlet, tvořit a objevovat.

Návštěvníci se mohou zapojit do divadelních programů v reálně ztvárněném prostředí vesnice z období raného středověku obklopené pastvinami s hospodářskými zvířaty, políčky a zahradami, na kterých rostou polozapomenuté plodiny a staré odrůdy ovocných dřevin. Součástí areálu je kilometr dlouhá stezka naboso tvořená přírodními materiály a doplněná řadou zábavných i naučných stanovišť. Děti i dospělí mohou rozvinout svou fantazii v interaktivních herních prostorách, pátrat v archeologickém nalezišti, nebo si zahrát poutavou hru s mapou a hledáním vyrytých symbolů, které skrývají tajemství dávného pokladu.

Zážitkový park ZEMĚRÁJ jako jediný u nás spojuje krásu české krajiny a přírody s českou historií. Nevyskytují se zde kovbojové, Keltové ani nafukovací hrady. Přáním tvůrců ZEMĚRÁJE je ukázat, že v Čechách je mnoho inspirativnějších podnětů, které lze poutavou a dobrodružnou formou nabídnout dětem i dospělým. Kromě toho je k dispozici stylové občerstvení, odpočinkové zóny i kryté prostory pro případ nepříznivého počasí. Každý víkend čeká na návštěvníky zajímavý program.

Mapa

Další akce v okolí

Písecký víkend módy a designu 2024 …

17.05.2024 - 18.05.2024
Kulturní dům a…

Písecký víkend módy a designu je oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Nabídne jedinečnou módní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete